| IonellaMarin a întrebat:

Oameni buni, am nevoie de sfaturile voastre, atat o parere din partea fetelor cat si una din partea baietilor. Acum 2-3 luni,am pripasit-o pe una *care o consideram prietena* in *anturajul meu* eu,iubitul meu,mai multi de fapt si sora iubitului meu. Acum,simt ca mor efectiv nu mai scap de ea,se tine SCAI dupa mine,pentru ca eu ies cu iubitul meu si asta ma scoate din sarite,a incercat sa se imprieteneasca cu sora-sa,pentru ca la fel,iese cu noi si nu am puterea sa-i zic sa ne lase in pace, m-am luat odata de ea si de atunci nu mi-a mai dat mie msj sa iesim afara. Ii dadea mesaje celeilalte fete. Si acum nu stiu ce sa mai fac,ma cert cu *scumpul* meu iubit mereu pe tema asta pentru ca si el se tot holbeaza la ea. Va rog sa ma ajutati, spuneti-mi cum si la ce e cazul sa renunt, otice sfat...MULTUMESC. Cel mai bun sfat, funda, insa apreciez foarte mult orice raspuns...

Răspuns Câştigător
| Maios a răspuns:

Dupa parerea mea, sa alegi intre prieteni si iubit/iubita este foarte greu.In cazul tau ai de ales 2 variante decisive in viata ta:
1. Daca vrei sa il ai mai mult timp pe iubitul tau ar trebui sa te vezi mai mult cu el si sa renunti la prieteni pentru a fi bine in relatie.
2. Daca ai o relatie provizorie[de scurta durata]cu iubitul tau mai degraba iti consolidezi prieteni cei mai apropiati findca ei te ajuta in orice necaz.

Tu alegi! Daca vrei sa ma mai intrebi ceva despre acest subiect sau despre altceva imi dai un mesaj si rezolvam situatia.

| IonellaMarin explică (pentru Maios):

Multumesc frumos!

4 răspunsuri:
| Florentina9210 a răspuns:

Si de mine se tine scai un psihopat, nu imi da pace.
Nu avem ce sa le facem.
Renunta la tipa aceasta, din cate ai scris, nu prea e sanatoasa!
Incearca sa o eviti cat de mult poti!

| IonellaMarin explică (pentru Florentina9210):

Mersi,doamne,ai grija. Nu-i de gluma cu oamenii de genul.

| Florentina9210 a răspuns (pentru IonellaMarin):

Mie mi-a trimis si la poarta niste indivizi la 1 A.M. Crezand ca ma impresioneaza.
Sa stii ca nu e de gluma cu persoanele bolnave psihic! Ca o persoana normala si-ar fi vazut de treaba ei.