| Trandafiiiiiiiiiiiraș a întrebat:

Oameni buni! Explicati-mi si mie o data ca sa inteleg fiinta umana!
Ce fel de fata prefera un baiat? E plinuta,nu e buna, e slaba" n-are pe ce pune mana"(scuzati-mi expresia),daca e tupeista inseamna ca e prea mult pentru el,in cele din urma poate si nesimtita,daca e desteapta si invata,e tocilara( din nou scuzati-mi cuvantul dar nu inteleg de ce multi sunt considerati astfel pentru simplul fapt ca ii intereseaza viitorul lor), daca scoate cate o perla pe ora, ca sa zic asa nu e bine dar nici sa n-aiba simtul umorului nu-i bine. Apropo mai am inca o intrebare :ce au fetele care poarta ochelari? Ce baietii nu poarta? De multe ori am fost martora la apelativul:ochelarista aia.Pana la urma cum o dai tot nu-i ok. Funda pentru cel ce ma lamureste.
P.S.:scuzati-mi repetitiile sau greselile de ortografie.

Răspuns Câştigător
| stefantiby a răspuns:

"Oameni buni! Explicati-mi si mie o data ca sa inteleg fiinta umana!

Ce fel de fata prefera un baiat? "
Pai in primul rand "un baiat" sunt de fapt mai multi, cateva miliarde mai precis, si fiecare are propriile preferinte, la fel cum si tie, ca fata, iti plac doar anumite categorii. Nu generaliza pentru ca nu se poate. Fiecare cu preferintele lui. Insa diferenta dintre fete si baieti este ca baietii pun mai mult accent pe cum arata o fata decat pune ea pe cum arata baiatul. Asta e o chestie care se regaseste de asemenea la toate speciile de animale pe pamant. Suntem de multe ori pretentiosi din cauza orgoliului si am vrea ca o fata sa aiba cat mai multe trasaturi care ii plac.
Te vad de asemenea cam suparata, probabil esti confuza, si ai avut astfel de "probleme" cu baietii, insa daca nu excelezi la capitolul trasaturi fizice, incearca sa excelezi la comportament. De multe ori baietii apreciaza o fata daca e o fire calda si cu care ii place sa-si petreaca timpul.
Pa!

9 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Fiecare are gusturile sale, când îți place de cineva, îți place așa cum este.
Pa, pa.

| h3r a răspuns:

Deoarece gura lumii n-o poti astupa. Indiferent de ce o sa faci/cum arati, ceilalti tot te vor judeca. Si asta din prostie sau invidie. Cat despre majoritatea baietilor, ce mai putem spune? Unii sunt de-a dreptul mitocani, nesimtiti, nesuferiti... porci. Ii doare la cuc de faptul ca jignesc o fata, ca o fac sa se simta prost sau ca o critica.
Nu ai ce discuta cu astfel de persoane, tot ce poti face este sa le eviti.

Nu te mai preocupa de altii! Fi mandra ca tu nu esti asa.
Take care draga mea.

| Felys a răspuns:

Poate sunt invidiosi pe tine si gasesc tot felul de porecle pentru te face sa te simti prost, iti sunt inferiori de fapt si in prostia lor incearca sa te injoseasca cumva, dar crede-ma ca pana la urma ei vor fi cei care se injosesc

| Trippy a răspuns:

Fiecare isi gaseste perechea.Nu alegem de cine sa ne indragostim. Poti sa zici ca nu iti plac blondele cand a doua zi te indragostesti de una.Nu poti sa fortezi pe cineva sa te placa. Dragostea cu forta se numeste viol.

| CLAUDIUBRETT a răspuns:

Inima alege! pentru unul e frumoasa cea mai plinuta, pentru altul cea mai subtirica iar chestia cu ochelarista era printr-o vreme ceva dragut! iar chiar daca e frumusica si baiatul o place daca atunci cand deschide gura scoate din ea doar vulgaritati evident ca el se retrage daca nu cauta o pupita de doi bani, ci una cu care daca iese undeva sa nu-l faca de rusine nestiind sa-si puna lacat la gura in momentul potrivit. in rest lasa inima sa vorbeasca!

| Piiiiiiika a răspuns:

Buna :]
Interesanta intrebarea ta. Este foarte adevarat. La orice miscare, fizicul sau ceea ce spui, oamenii comenteaza sau rad.
Mie mi se pare ca unii oameni sunt superficiali. Acel moment in care ai chef de gluma si te iei de unul mai slab decat tine. Dar cand se ia cineva de tine sari cu gura straight face
Nici eu nu prea inteleg.
Daca esti inalt cica esti frumos. Vai, uite la girafa aia. straight face
Nimic nu are legatura. big grin
Gura lumii nu tace niciodata.
In legatura cu porecla, poate baietii iti pun o porecla pentru ca te plac sau....rad de tine straight face Eu nu am nimic cu >> ochelaristii

| 00x00 a răspuns:

Sfarsitul lumii este aproape. Dumnezeu iti va raspundelaughing...

| Trandafiiiiiiiiiiira? explică (pentru 00x00):

Apreciez sarcasmul tau, insa nu ma ajuta.

| 00x00 a răspuns (pentru Trandafiiiiiiiiiiira?):

Pai asa sun oameniioh go on...multi spun ochelarista aia, slabanoaga aia dar apoi ajung sa se combinelaughingasa e tot timpul.Lumea e nebuna!devil