| dErEkk a întrebat:

Oameni buni fratemeu de 12 ani ma f**e la cap ca ii place o fata din scoala dar nu stie cum o cheama dar vrea sa fie cu ea asa din senin ce pot eu sa fac?
si nu accdept raspunsuri de genul:"dai in cap"

Răspuns Câştigător
| Adeliи97 a răspuns:

Pai si daca vrea sa fie cu ea dc nu-i spune? na-re gura?
in locul il trimiteam la culcarelaughing

8 răspunsuri:
| Sperman a răspuns:

Pai da-i peste bostan, poate asa ii vine mintea la cap. Alt copil distrus de dorinta de a avea si el o prietena, el nici nu stiu cu ce se mananca o relatie si cum trebuie intretinuta dar el vrea. Spune-i sa-si bage mintile in cap si sa-si vada de scoala, fiindca si din cauza asta avem o gramada de analfabeti si inculti in tara.

| Available a răspuns:

Pai zi-i sa numai fie asa las si sa-si faca curaj sa se duca sa vorbeasca cu fata aia.Si zi-i ca tu nu poti sa faci nimic fiindca nu ai nicio legatura cu fata aia sau cu ce vrea el sa faca. Daca tot te bate la cap inventeaza o miniamenintare poate se potoleste asa.

| ivona a răspuns:

Icearca sa-i trimiti un biletel prin care sa o inviti la o plimbare prin parc sau la un suc. Da-i intalnire dupa ce terminati orele intr_un anumit loc, fara a-i spune insa cine esti.Vei vedea ca va invinge curiozitate, iar apoi, cine stie daca nu te va placea. happy

| ZaMbArIcI_4577 a răspuns:

1.catzy ani ai u? 2.Nu te da pe langa fata ca va incepe sa se dea la tine(Daca esti mai mare). 3. Zi lu frateto sa se intereseze de fta aia dai si u sfaturi de fete.(daca esti mai mare)

| Sandy_2698 a răspuns:

Pai da-i in capbatting eyelashes

| aLexXx_5256 a răspuns:

Poi nu tu ar trebui sa faci ceva, el ar trebui sa se duca la ea si sa vb cu ea

| BalonaşDulcee a răspuns:

Pai... tu cati ani ai? sa zicem ca ai 14 ani si esti clasa a 8-a in aceeasi scoala cu ei, daca vezi ca fratele tu te sacaie la cap atata tu nu ai fi nici un pic curioasa sa vezi pe cine place? incearca sa-i faci tu sa fie impreuna devil daca nu se vor intelege asta e partea a doua :d pupici multi >big grin

| dErEkk explică:

In primul rand eu am 14 ani si fratemeu 12 si nu prea ma intereseaza fata aia de loc