| rodyana_6729 a întrebat:

Oameni buni, m-am saturat! Am avut doua relatii in care am pus foarte mult suflet si nu am avut de castigat decat multa dezamagire si suferinta.Prima relatie a dutat 5 ani iar ultima 6 luni, ambele au inceput la fel de frumos care s-au desfasurat cu mari planuri de viitor si s-au terminat la fel de urat. Pot spune ca relatia mea de 5 ani s-a reflectat perfect in cea de 6 luni, au fost aproape identice.Nu stiu ce sa mai cred. Oare gresesc eu cu ceva? Oare chiar nu pot gasi o persoana care sa ma accepte cu tot cu defecte si calitati? Sunt o fata draguta, cuminte, educata, inteligenta. Oare e un defect sa fii prea bun? In ambele relatii am parut a fi pentru fiecare in parte tot ce isi doreste un barbat de la o femeie, asa mi se spunea, iar la un moment dat s-a rupt totul brusc.Primul ma insela de vreo 2 ani iar ultimul a inceput sa caute tot felul de motive stupide de despartire si dupa o saptamana deja e cu alta.Chiar am renuntat sa mai cred ca mai exista cineva pe lumea asta si pentru mine.Va rog mult ajutati-ma cu pareri si sfaturi, cei care aveti mai multa experienta in relatii, in special pareri ale barbatilor despre cum isi doresc ei sa fie femeia ideala intr-o relatie serioasa si de lunga durata.

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Barbatii vor o femeie normala, care sa nu se prefaca, sa se poarte normal, sa aiba viata ei, interesele ei. Sa fie interesanta prin ceea ce este, nu strict prin ceea ce le ofera. Ti-au reprosat exact ceea ce am spus si eu: ca te simti perfecta si le scoti asta pe nas. Si nimanui nu-i place asta.

5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nimeni nu-si doreste femeia perfecta, ideala, fiindca este obositoare si plicticoasa. Orice om isi doreste o partenera cu defecte, normala, care sa nu ii scoata ochii ca e "prea perfecta" pentru el.

| Castiel a răspuns:

Te uiti la fizic? daca da,uitate si la suflet,mereu aia care arata bine la fizic,vor fi porci!,uitate si la sufletwinking si eu caut de relatie de lunga durata, si nici eu nu gasesclaughing dar din exp iti zic, cine este frumos la fizic este urat la suflet si viceversa (din pacatesad ) eu as prefera o fata draguta (nu frumoasa neaparat-.- ) decat o de aia frumoasa si "buna"(sa ma adresez in termeni cocalaresti) pentru ca stiu ca este curva/jegoasa-.- stii ce vreau sa zic nu?^^

| Pissy a răspuns:

Identic ca la mine, chiar si perioada de timp.Ce sa-ti spun.Momentan,ia o pauza! O sa vina si baiatu` ala pe care il astepti cu nerabdare.Doar asteapta! Si incearca sa nu mai pui suflet repede, nu se merita!

Bafta :*

| Raymiiiii a răspuns:

Mda. sa stii ca si eu am aceeasi problema.Adica inca nu am ajuns in a avea o relatie, doar ca sunt foarte educat, cuminte si inteligent pot spune, dar nu ca as fi urat la fata, dimpotriva, dar din cauza metabolismului am o greutate cu 15 kg mai mare decat cea normala, am facut de la 6 ani sport, si sala dar degeaba.asa e destinul sad

| rodyana_6729 explică:

Brigaela,la inceput am fost pentru fiecare femeia perfecta,insa in ultima parte a relatiei incepeau sa mi se reproseze o gramada de chestii,ca am un caracter prea puternic, ca am gura prea mare, ca nu le dau destula libertate(cu toate ca ei nu mi-o dadeau)etc.De exemplu in ultima relatie am incercat sa fiu mai indiferenta la inceput si a ajuns sa imi spuna ca nu il iubesc,ca i-ar placea sa ma impun mai mult,ba chiar sa ii dau ordine, sa ne spunem tot ce facem, si cand am inceput sa devin asa nu i-a mai placut si a gasit un motiv de despartire din asta.De aceea chiar nu mai reusesc sa inteleg ce vor barbatii.