Barbatii vor o femeie normala, care sa nu se prefaca, sa se poarte normal, sa aiba viata ei, interesele ei. Sa fie interesanta prin ceea ce este, nu strict prin ceea ce le ofera. Ti-au reprosat exact ceea ce am spus si eu: ca te simti perfecta si le scoti asta pe nas. Si nimanui nu-i place asta.
Nimeni nu-si doreste femeia perfecta, ideala, fiindca este obositoare si plicticoasa. Orice om isi doreste o partenera cu defecte, normala, care sa nu ii scoata ochii ca e "prea perfecta" pentru el.
Te uiti la fizic? daca da,uitate si la suflet,mereu aia care arata bine la fizic,vor fi porci!,uitate si la suflet si eu caut de relatie de lunga durata, si nici eu nu gasesc dar din exp iti zic, cine este frumos la fizic este urat la suflet si viceversa (din pacate ) eu as prefera o fata draguta (nu frumoasa neaparat-.- ) decat o de aia frumoasa si "buna"(sa ma adresez in termeni cocalaresti) pentru ca stiu ca este curva/jegoasa-.- stii ce vreau sa zic nu?^^
Identic ca la mine, chiar si perioada de timp.Ce sa-ti spun.Momentan,ia o pauza! O sa vina si baiatu` ala pe care il astepti cu nerabdare.Doar asteapta! Si incearca sa nu mai pui suflet repede, nu se merita!
Bafta :*
Mda. sa stii ca si eu am aceeasi problema.Adica inca nu am ajuns in a avea o relatie, doar ca sunt foarte educat, cuminte si inteligent pot spune, dar nu ca as fi urat la fata, dimpotriva, dar din cauza metabolismului am o greutate cu 15 kg mai mare decat cea normala, am facut de la 6 ani sport, si sala dar degeaba.asa e destinul
Brigaela,la inceput am fost pentru fiecare femeia perfecta,insa in ultima parte a relatiei incepeau sa mi se reproseze o gramada de chestii,ca am un caracter prea puternic, ca am gura prea mare, ca nu le dau destula libertate(cu toate ca ei nu mi-o dadeau)etc.De exemplu in ultima relatie am incercat sa fiu mai indiferenta la inceput si a ajuns sa imi spuna ca nu il iubesc,ca i-ar placea sa ma impun mai mult,ba chiar sa ii dau ordine, sa ne spunem tot ce facem, si cand am inceput sa devin asa nu i-a mai placut si a gasit un motiv de despartire din asta.De aceea chiar nu mai reusesc sa inteleg ce vor barbatii.