| Awesom a întrebat:

Oameni buni, vi s-a întâmplat vreodată în această frumoasă viață să dați peste o fată care vouă să vă placă și ea să vă dea cu flit? ok înțeleg dacă o să spuneți că sunt disperat sau prost, dar asta e o altă poveste...

6 răspunsuri:
| gigiro a răspuns:

Orice este posibil in aceasta lume si-n aceasta viata.

| Violetta2303 a răspuns:

Nu mi sa inatmplat eu sunt fata care face fite de obiceilaughing.nu daca esti fata consider ca trebuie sa fi partea fina si dulce din relatietongue

| DeeDee a răspuns:

Largeste-ti orizontul. Uita-te si dupa fete mai uratele sau mai plinute, mai putin sociabile - alea care sunt ocolite de baieti de obicei. Sunt diamante neslefuite si in final ele sunt cele care se marita cu barbatii de succes (e un motiv pentru asta), in timp ce fetele frumoase care dau cu flit continua in acelasi stil. Sincer acum, chiar vrei o fata care nu te trateaza nici macar ca pe o fiinta umana?

| 2dmv a răspuns:

Nu esti prost, dar ideea e ca in viata asta nu vom avea mereu tot cea ce ne dorim!

| thefirstangel a răspuns:

S stii ca roate se intoarce si ea va platii cu aceeasi moneda!
eu d ex ma indragostisem d un baiat dp care m-am tinut putin.si el ma flituia si asa...iar acum el e topid dp mine.asa ca stai linistit
ps incearca sa o uiti, uitandu-te dp alte fete

| andrey23 a răspuns:

Nah... nu esti disperat si nici prost, incerci o data, d doua ori, de trei ori. daca vezi ca tot aceeasi atitudine are nu ii mai da importanta si cauta alta fata happy sunt destule... nu trebuie sa o vezi doar pe "EA" daca nu merge fii indiferent, poate o sa se intoarca roata vreodata happy