anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Oare adolescentii de maxim 15 ani pot iubi?
Mereu m-am intrebat acest lucru.Mama spune ca nu stiu ei sa iubeasca la varsta asta, ca e doar o joaca dar eu nu cred asa.Adica pana la urma sufletului nu ii poti porunci daca sa se indragosteasca sau nu.Nu poti opri sa placi pe cineva sau sa iubesti.Chiar nu inteleg acest lucru.Inca ceva ce as mai vrea sa stiu...
Un baiat timid care nu a mai avut prietena poate sa faca dragoste cu prima sa iubita? Sau e prea devreme? Ce parere aveti? Nu e cam ciudat? Eu cred ca e mai bine sa nu fie si prima partenera in pat ca sa zic asalaughingca doar mai urmeaza si altelehappyDar vreau sa stiu si parerea voastrabig grin
PSbig grinaca ambii parteneri sunt timizi, sensibili si romantici credeti ca au mai multe sanse? Ca si cum ar fi gemenihee heesi sa aiba multe in comun sau sa gandeasca aproape la felhappy.

Răspuns Câştigător
| ViVi99 a răspuns:

In primul rand mama ta are un pic dreptate, dar si tu ai! Acuma depinde de persoana. Unii vad la 15 ani dragostea ca pe o joaca, altii o iau mai in serios ca la 20 de ani. laughing Cum ai spus si tu, nu poti sa-i comanzi sufletului sa se indragosteasca sau nu. asta tine de cat de serioasa este persoana, de ce atuuri are etc. In al doilea rand da poate face cu prima iubita, nu conteaza a cata iubita/iubit este ca sa poti face dragoste. Important este ca jumatatea sa te faca sa te simti bine, sa arate bine si sa aiba toate necesare sa te faca sa te simti binebig grin Ca doar nu o sa faca cu vreun slabanog sau cu unul mai mic de statura (ma refer pentru fete) chiar daca cei doi sunt impreuna. poate ca fata vroia sa fie impreuna cu acel baiat mai "nedoatat" doar pentru amuzament sau pentru altceva in afara de dragoste. Bine-nteles asta se poate intampla si in cazul baietilorbig grin. Daca ambii parteneri sunt timizi, sensibili etc. ar fi cam plicitisitor, nu crezi? adica, gandeste-te cum ar fi ca partenerul tau sa zica mereu: da draga, cum sa nu draga, mereu ai dreptate etc sau sa aiba aceleasi hobby-uri ca tine? Intr-o relatie trebuie ca partenerii sa-si poata face schimb de idei, de pareri, de hobby-uri. Exact cum ar fi ca toata lumea sa arate si sa gandeasca la fel. Nu ar fi plictisitor? da, este bine ca sa ai si lucruri in comun cu jumatatea ta, dar nu tot. astea sunt parerile mele... sper ca te-am ajutathappy

6 răspunsuri:
| madyddd a răspuns:

FRATEEE! Ati luat-o razna! Va manaca rau. VREti relatii pe viata de la 16 ani, 14 ani, nu sunteti normale.Cred ca v-ati nascut fara creier. Ce mame aveti frate de ganditi in felul asta? Sper din tot sufletul sa nu fac o fata, ca daca e ca voi o strang de gat.Sa nu vrei sa inveti nimic, sa te distrezi, sa vezi lumea, doar cotaiala pana la adanci batraneti.Incredibil! laughing)))))

| anonim_4396 explică (pentru madyddd):

Eu cred ca alea care vor:sa se distreze, sa vada lumea...alea vor cotaiala.Aici e vb despre adevar. Daca tu preferi sa explorezi si sa afli lucruri noi din sex de la varsta ta(nici tu nu cred ca ai max 18 ani)asta e treaba ta.Eu nu ma refeream nicidecum la sex aici daca asta a insemnat pentru tine.Si nu am spus ca relatia poate dura o vesnicie ci doar am vrut sa vad cati mai iubesc in ziua de azi si cati sunt obsedati sexual. Daca intelegi...

| traficanta a răspuns:

laughing) ma in ziua de azi pe la 14-15 ani fetele raman gravide si tu intrebi daca pot sa iubeasca..peste ani o sa se vada ce e aia iubire.

| anonim_4396 explică (pentru traficanta):

Asta estelaughingSunt mai inapoiata fata de fetele alea...care sunt de fapt femei! Si care nu se gandesc ca si-au distrus copilariahappy

| traficanta a răspuns:

Fiecare face ce vrea cu viata lor..nu am spus nimic de tine, chiar apreciez ceea ce crezi tu dar fiecare cum isi asterne asa doarme.

| chitaristul007 a răspuns:

Eu iti voi raspunde la prima intrebare: eu cred ca din momentul in care un baiat si o fata pot face un copil impreuna pot iubi... mie mi se intampla sa simt ceva pentru o fata si sa nu stiu ce simt. NU am mai simtit asta niciodata pentru alta fata, cred ca o iubesc din moment ce pentru ultima prietena mi-am primit o bataie serioasa ca sa o apar.