1. Bine ai facut ca i-ai taiat accesul si ai blocat-o pe toate site-urile.
2. Nu gresesti daca nu vrei sa te duci. Este optiune ta si ai dreptul sa alegi ce-ti convine.
In orice caz, daca ea nu il cunoaste pe sarbatorit, de ce merge la petrecrea asta, ca sa te intarate pe tine? Urat din partea ei si mai urat din partea sarbatoritului, ca a invitat-o.
Se cunosc, dar asa prin prieteni comuni, genul care daca se vad pe strada se saluta. N-a invitat-o el, a spus ca cine vrea sa vina ca ne asteapta si prietena asta la care doarme i-a propus si mi se pare ca are o influenta si cam negativa...
Atunci nu are sens sa mergi tu, ca oricum nu te vei simtii in largul tau.
Atâta timp cât nu mai sunteți împreună nu ai de ce să îi dai explicații și nici nu ai motive să te simți vinovat.
Nu, nu ai gresit cu nimic.
Da, gresesti daca nu mergi. Care e legatura ca e si ea acolo? Ce faci, te inchizi in buncar sa nu mai dai de ea?
Du-te, prietene, oriunde, care e problema?
Nu pot sa spun ca sunt asa apropiat de cel la care sunt invitat si chiar eram nehotarat daca sa ma duc sau nu, dar cand am auzit ca vine si ea mi s-au dat naiba toate gandurile. Ea vine de la vreo 50 de km si doarme la o prietena, chiar ma intreb de ce vine, ce are de gand si d-asta ma gandesc ca e mai bine s-o las sa fiarba(nu vreau sa fiu rau, dar stie ca prefer sa discutam decat sa ne implicam in jocuri prostesti), adica simt ca vine pentru mine... si m-as duce si nu m-as duce )
Din moment ce nu vrei sa o vezi nici pe retelele sociale, dupa mone faptul de a merge, stiind ca va fi acolo, nu ar fi in concordanta cu restul actiunilor tale si cu ceea ce afirmi.
Sincer, nu stiu de ce mai intrebi.
Poți să mergi doar dacă te simți confortabil, având în vedere că e prezentă și ea.
Da, nu prea cred ca o sa ma simt confortabil, ea va incerca sa ma ignore si nu ne vom simti bine, asa daca nu vin macar sa se distreze ea.
Daca inca iti mai pasa de ea, iti mai pasa ce gandeste si pentru cine vine, de ce ai mai scos-o de peste tot? Probabil habar n-ai ce vrei. Daca ai rupt-o total cu ea, ce tot mai faci atata balet ca daca vine pentru tine, ca cum ar trebui sa procedezi, ca daca te duci sau nu din cauza ei, etc. Ai rupt-o, vezi-ti de treaba ta. Ce-ti mai pasa ce face ea?
beausingurlamasamea întreabă: