Dupa parerea mea da, deoarece daca te placea nu te umilea si nu trebuie sa fi calcat in picioare pentro o t***fa
Ai pocnit-o? si mai ai curajul sa intrebi daca ai procedat bine? foarte urat, ai dovedit ca nu esti mai rasarit decat ea. scuza-ma, dar daca tu aveai pretentia ca ea sa intelega ca intrece masura, ce te face sa crezi ca tu nu ai intrecut-o? trebuia sa fii diplomat, calculat, nu sa o lovesti cu nesimtire condus de orgoliu si mai important decat orice, nu trebuia sa te bagi, nu era treaba ta, orice fel de discutie aveau cei doi, ii privea strict pe ei si tu trebuia sa iti vezi de treaba. astea pe de o parte, pe de alta parte ea e fata si oricat de prost crescuta ar fi tu nu o bati ca sa i arati cat esti de tare, asa nu reusesti decat sa demonstrezi ca educatia ta este la acelasi nivel cu a ei.
Eu am fost educat foarte bine,atuul meu este rabdarea, dar se pare ca ea a trecut peste.
Si m-am bagat in discutie deoarece a zis o vorba ceva gen "pi$ama$ pe toti prietenii tai ratati".Si eu normal ca m-am simtit, ca nu pot lasa o chestie de asta nediscutata.
Oricum ar fi fost faza, nu trebuia sa faci asa ceva, stii tu virba " mai prost esti cand te pui cu prostul" si oricum ai actionat din orgoliu, nu ai dc sa cauti scuze acum, ai gresit. incearca sa te controlezi totusi, sa nu mai ai asemenea iesiri. sper sa nu te superi dar iti spun exact ce cred.
Pe mama ta ai intrebat-o daca ai facut bine sau nu? daca nu, de ce? nu cumva stii si tu ca nu ai facut bine? daca vrei un raspuns valabil mergi si intreab-o pe ea si ai sa afli exact ce aveai de facut si ce nu. numai bine!
Am vorbit si cu mama ca, cu mama vorbesc orice.Si mi-a zis ca daca cu vorba buna nu a inteles atunci asta trebuia sa fac.
Doar ca vroiam sa aflu de la persoane mai apropiate de varsta cu mine si majoritatea considera ca am facut bine...Desi nu sunt mandru de ce am facut.
Cu siguranta haha. Asculta aici, poate persoana are probleme mentale, nu te duci tu si-I stalcesti moaca doar ca nu si-a luat pastilele la vreme ca esti smecher. Nu stii niciodata ce cara fiecare-n spate. Ar trebui sa te retragi usurel si sa-ti arzi si tie cateva peste cap pentru ce-ai facut. darr e mai bine sa te umfli-n pene doar pentru ca niste retarzi ti-au spus c-ai facut ok. Bafta cu atitudinea asta si sper sincer sa stai departe de belele!
Ai gresit nu trebuia sa o lovesti cu palma trebuia sai fu^i un pumn in gura nu palme peste cap lasa frate ca lumea e plica de fete
Dupa parere mea
o fii ele fetele niste fiinte mai firave,
dar ar trebui sa si controleze vocabularul,
trebuia sa se gandeasca ca vorbeste cu un baiat,
si eu as fii procedat la fel.
Daca era dupa mine faceam la fel. Acum nu stiu ca sa zic de fata accea, cred ca trebuie sa ai grija cu ea ( poate isi aduce prietenele sa te bata).
Pff nu prea a fost frumos din parte ei sa faca asta, mai ales ca e fata, dar stii cum e dupa fapta si rasplata.Acum nu spun ca e ok ca ai dat in ea(mai ales ca esti baiat), dar daca spui ca ai rugat-o si frumos sa inceteze si nu a incetat(ceea ce e chiar dragut din partea ta), nu cred ca ai de ce sa te simti vinovat!
Sincer, si-a meritat-o, nu sunt de acord cu datul in femei, dar si-o merita, eu sa fi fost baiat as fi facut la fel, scuipatul pe cineva mi se pare mai naspa decat o palma, oricum e dusa rau fata daca face asa ceva, plus ca multumeste-te ca nu ai inceputvreo relatie cu ea aveai de tras cu ea deci eu sunt PRO
Deci eu cred ca in momentul in care a spus de mama deja vedea stelute colorate , eu sunt o persoana care daca zici ceva de mine nu ma supar dar cand bagi familia deja iese scandal =]]. Deci in concluzie ai facut foarte bine trebuia sa ii dai mai multe palme... eventual un ochi umflat ceva de genu alta data sa stea in banca ei
Nu ai procedat corect. un om destept se-ntoarce cu spatele la injurii de genul asta si-si vede de drumul lui, ba mai mult, il trage si pe prietenul lui departe de zona de conflict. nu insinuez ca ai fi altfel decat destept, dar ma gandesc ca poate te ajuta ca pe viitor sa-ti infranezi impulsurile de acest fel.
Ai facut bine, asa am facut si eu cu o proasta, dar eu nu sunt baiat, nu trebuia sa stai ca mortu'iar aia sa te ia la bataie
Poi uite orice s-ar intampla nu trebuie sa bati o fata crede-ma ...Mai bine nu o bagai inseama daca iti si place de ea dar faci cum vrei