Sa vina ea la mine, eu am obosit sa o caut si sa dau gres.
Am renuntat si astept ca acel om "perfect" sa calce in viata mea.
Oricum stiu ca, singura nu o sa mor!
Draga madyddd, nimeni nu este perfect,daca ai anumite calitati nu esti perfecta,si eu sunt sportiv,romantic,fidel si destul de inteligent, si as zice ca sunt perfect, dar in ultima perioada primesc cateva refuzuri bune, nu exista perfectiunea :* Cu drag, Poetul
Poate nu esti "norocoasa" cum zici tu dar esti a naibii de frumoasa :*
Trebuie sa oscilezi intre, parerea mea.Sa-ti explic si de ce zic asta. Punand in balanta amandoua optiuni zic ca doar asa vei reusi sa gasesti iubirea ideala.Nici nu trebuie sa cauti neincetat iubirea, dar nici sa o lasi sa treaca pe langa tine.Destinul nu ti-l poti schimbi, dar poti avea soarta in favoarea ta.Adevarul absolut este undeva intre cele doua variante, oricum.
De ce sa iti pierzi timpul cautand si asteptand un lucru ce nu exista? traieste-ti viata pur si simplu, nu o complica!
Prima varianta ar fi ok, trebuie sa cautam iubirea, ca poate, inbatranim si nu va veni singura.
Trebuie sa cauti iubirea in locul si la momentul potrivit.Cand e momentul potrivit? Depinde de tine.
Pai trebuie sa o cautams a ne oprim atunci cand rebuie daca stai este cum ai astepta o minge de fotbal in poarta dar mingea se invarte in loc caut-o chiar daca iei refuzuri o data si o data este o fata pentru tine
Ar trebui sa o cautam, din pacate timpul trece, noi imbatranim si riscam sa ajungem batrani si singuri, si nefericiti.
Am cautat-o ani, si nu am gasit-o dar se pare ca tot ea a venit singura , Na depinde de la persoana la persoana :*
Cautata deoarece in zilele astea greu isi mai gaseste drumul spre persoana potrivita. Cel mai bine e ca tu sa o cauti, ea s-ar putea sa nu vina la tine. Funda?
UneRencontre întreabă: