| bogdy20000 a întrebat:

Oare asa greu e de găsit o fata care sa te iubească cu adevărat? Gen, e un lucru mai rar in ziua de azi? Intreb de curiozitate, sa mi Spuneti și voi părerile voastre

50 răspunsuri:
| meandme111 a răspuns:

Depinde unde cauti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Dacã as sti ce e aia suferinta din iubire mi-ar da o lacrima

| SG1995 a răspuns (pentru RAY):

Da, dar tot generalizare se cheamă.

| RAY a răspuns (pentru SG1995):

Daca ia ma protejeaza de suferinta o accept

| Misteryy a răspuns:

Salut bogdy, banuiesc ca ai undeva la 18 - 19 ani, da exista o femeie care te poate iubi cu adevarat, statistic vorbind nu poti stii exact cate sunt, pentru ca este de la femeie la femeie si de la barbat la barbat, dupa parerea mea incearca sa ti schimb gandirea despre femei radical, incearca s vezi mai rational treaba si vei vedea foarte bine cum iti poti gasi femeia care sa te iubeasca pentru ca atat timp cat vei ramane in clisee si stereotipurile celorlalti caini de baieti imaturi ce spun...toate sunt curve, vor doar bani, nu mai exista femeia care sa te iubeasca etc, in acel moment iti faci seting la sub constient el inregistreaza si ti ofera traseele si coordonatele pe care tu i le-ai bagat si evident ca ei doar de acele femei dau, de aceea iti recomand ca inceput de drum sa incerci sa ai o viziune cat mai rationala posibil legata de femei, si pentru inceput ai putea sa stai mai mult cu femei, sa fii mai singur printre ele, fa-te amic cu multe tipe vorbeste cu ele despre relatii si te va ajuta, sa ai bafta.
" Subconstientul are parametrii setati de noi insine si de mediu, gandind outside the box putem fii proprii nostri calauzi in viata"

| Adry05 a răspuns:

Nu lol, normal ca nu e dar nu e vina nimanui ca nu esti o companie destul de buna sa vrea sa ramana persoane in preajma ta (vorbesc la general, nu de tine neaparat)

| Lostlyric a răspuns:

Acest lucru este atat de rar precum prospectia dupa un diamant in culoarea sampaniei incrustat in rubine.

anonim_4396

Nu e nevoie sa știi cum e suferința din iubire. Ajunge sa știi cum e suferința in generala.
Ma molipsesc si eu de la sensibilitatea ta sad

| Freya1 a răspuns:

Nu este usoro sa iti gasesti jumatatea ce e drept.Trebuie sa cauti sau sa astepti pe cineva care sa te accepte, iubeasca, respecte etc dar nu este imposibil.

Prietene, nu te protejează, tu ești singurul tău călău, te torturezi singur.

| bogdy20000 explică (pentru Misteryy):

Salut, sa stii ca eu chiar nu am pus întrebarea asta pentru ca am fost dezamăgit sau din alta cauza, eu am 15 ani doar, și sunt împreuna cu o fata de aceeași vârsta, și cateodata ma gândesc la alte fete, și cât de diferita e ea, aducă cum am spus si mai sus, niciodata nu părea sa fie genul de fata materialista, întotdeauna aprecia ca ma vedea, nu conta unde, numai sa fie cu mine, și mulți prieteni, care o cunosc nu de mult, gen cum a inceput scoala, cateodata in unele momente când ne certam sau de astea ziceau ca "chiar te iubește", și ma gândeam, "e ceva neobișnuit sa fie asa?", adica da, e prima mea relație și nu stiu, dar pot sa zic ca stiu ca tine mult la mine, și întotdeauna când era ceva care ma deranja chiar, nu l mai făcea doar pentru ca ma deranja pe mine, nu chiar cuorice, dar cu ceva ce era serios ma refer.

| bogdy20000 explică:

Vad ca mulți ați inteles gresithappy Nu suferă nimeni din dragoste aici, eram curios sa va aflu părerile, pentru ca ma gândesc ca fata cu care sunt acum impreuna sa fie aceea fata care e mai greu de găsit, și am scris mai sus de ce cred asta.

Ma torturam singur cand credeam, acum numai simt nimic, nici o stare de suferinta si de liniste

| EcceHomo a răspuns (pentru anonim_4396):

Sapiosexualele.happy

"acum numai simt nimic, nici o stare de suferinta si de liniste"

Doar un gol lăuntric și singurătate, plus un sentiment puternic de disperare. Crezi că, nu știu cum e? O ba știu, și de-asta îți zic, te torturezi singur boss.

Fiecare face ce vrea cu viata lui

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru EcceHomo):

Doar Inteligentã? Nimeni nu le stie pe toate.
Sau termenul "sapiosexual" ar avea definitie mai buna "sunt atrasa doar de - inteligenta - pentru ca am un caracter dubios" awkward girls = sapiosexual thinking

anonim_4396

O conexiune subtila, doar atât.e ceva ce nu- pot ghici despre tine...

anonim_4396

O conexiune subtila între cine?
Ce anume nu poți ghici despre mine?

| deadhoe a răspuns:

E frumos sa fii narcisist?