| Cavaler001 a întrebat:

Oare asta inseamna barbat adevarat?
Citeam zilele trecute un articol si nu-mi venea sa cred cat de prost sunt invatati barbatii din ziua de azi sa trateze femeile.
Voi ce parere aveti?

"Cum o controlezi în pat?
Răspunsul pe care-l dau este valabil pentru orice altă formă de control își imaginează mintea bărbaților c-ar fi necesar în relație cu o femeie.

Pe scurt, controlezi lucrurile în pat făcând când faci asta - te concentrezi asupra plăcerii tale.

Mereu mă amuză când spun asta pentru că cei cărora le-o spun cred automat că asta presupune să fii egoist, să nu-ți pese de celălalt.

Respectivii nici nu iau în calcul faptul că plăcerea ta poate fi de cele mai multe ori și plăcerea ei.

În fine, atunci când te concentrezi asupra propriei plăceri, automat comportamentul tău în pat devine unul real masculin.

O f**ți mai bine, se simte mai bine.

E firesc, are parte de un bărbat, nu de un papă lapte.

Nu mai vorbesc despre faptul că-n mod natural, bărbații sunt dominatori sexual, iar femeile submisive sexual.

Deci potențezi ceva ce există deja în psihicul fiecăruia dintre voi.

Nu te mai repezi să satisfaci femeile cu ajutorul sexului oral dacă nu ai suficientă experiență sexuală în spate.

Nu spun asta pentru că-ți trebuie vreo tehnică specială, îți spun asta pentru a te orienta spre sexul clasic înainte de-a-ncerca alte șmecherii.

Când te repezi să-i oferi plăcerea sexului oral unei femei pe care abia ai cunoscut-o sau cu care te afli la începutul relației, automat treci în postura submisivului.

Între timp, eu te sfătuiesc să-i lași ei plăcerea de-a te servi sexual.

Nu de alta, dar așa cum spuneam, de cele mai multe ori plăcerea ta este și plăcerea ei."

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Tot ce ai scris aici vine de la cocalari si smecherasii de cartier, care nu au pic de creier, femeia fiind pentru ei doar un obiect de satisfactie a propriului madular.

Nu te stresa, ca barbatii adevarati nu comenteaza aceste lucruri niciodata si sunt capabili sa-si gaseasca singuri femei inteligente.

| Cavaler001 explică (pentru Violleta2022):

Da, am dori sa fie nu doar inteligente.
Am pus acel mesaj și pentru femei sa vada cum gândesc unii și cum îi fac pe alții să nu trateze femeia așa cum merita: cu respect și empatie.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Cavaler001):

Nu-i bai, ca femeile inteligente stiu ce aleg intotdeauna, nedand nici cea mai mica atentie unui cocalar sau smecheras de cartier.

| Cavaler001 explică (pentru Violleta2022):

Unele sunt impresionate de alte aspecte.din păcate, dar asta e viața. Fiecare decide pentru fericirea lui.

6 răspunsuri:
| 1onurSimion a răspuns:

Să mă bată Dumnezeul cu ranga dacă am înțeles ceva.

| 1onurSimion a răspuns:

Sincer cu Adevărat.

| Cavaler001 explică (pentru 1onurSimion):

Pe scurt ala, un tip care face bani din promovarea barbatului adevarat., indeamna barbatii sa se gandeasca la ei in pat in primul rand si nu la femeie, iar daca ea ar vrea sa-i faca sex oral sa o lase sa-si vada de treaba daca asta ii place ei, insa el sa nu se injoseasca sa faca asa ceva ca devine."submisiv".