Eu stiu sa iubesc.da nu sunt iubit.niciodata nu am parte de o fata care sa ma iubeasca si pe mine
Buna. Eu cred ca uni stiu(de ex: me:p). Nu toti baieti sunt la fel uni sunt doar pentru sex. sa aiba o fata frumoasa sa se dea mari si dupa doua zile apare alta. Asta e secolul21... Nai cei Face
Succes.
Ciao
Bineinteles ca stiu ca doar sunt oameni si ei. Pana si animalele stiu sa iubeasca, daramite un om. Doar pentru ca un baiat te-a dezamagit, nu trebuie sa ii cataloghezi pe toti ca fiind la fel. Nu exista oameni la fel, cu totii avem cate ceva special, doar al nostru. Pana si felul in care iubim difera
Da stiu.eu chiar cred ca sunt iubita.deci baietii stiu sa iubeasca.la randul lor toti stiu,, doar ca unii se indragostesc si pun suflet mai repede decat altii.fiecare om iubeste, si o arata fiecare in felul lui, altii mai putinn.altii mai mult
Sunt si baieti care stiu. exact cum sunt si fel de fel de fete,scarbe, curve, asa sunt si unii baieti.Din pacate 60% baieti nu stiu sa iubeasca
si doar 40% stiu.la fete acum nu stiu, da stiu ca sunt multe zdrente in Romania si ma ingrijoreaza!