| Enma a întrebat:

Oare baietii sufera pentru o fata...sincer?

Răspuns Câştigător
| Alex0194 a răspuns:

Nu baietii sunt niste demoni fara sentimente, nu le pasa deloc de fete decat de tatele si curul lor. Tu te gandesti ce zici? Sigur ca sufera dupa o fata la fel ca si fetele dupa baieti. Suntem toti oameni cu sentimente, adevarat ca sunt si mai sentimentali si mai insensibili dar asta-i viata; insa sigur baietii sufera dupa o fata oricum ar fi el, mai golan si insensibil sau mai linistit si foarte sensibil.

30 răspunsuri:
| biBii07 a răspuns:

Da de ce nu?
Si baietii sunt oamenii, " Si baietii plang cate o data, cand nu-i vede nimenea". Daca fata a insemnat ceva pentru el si l-a iubit si el a iubit-o e normal ca si el sa sufere dupa o despartire, insa marea parte a baietilor sunt orgoliosi si nu prea arata lucrul asta.

| BlueEyes_2305 a răspuns:

Daca au tinut la acea fata normal.crede-ma stiu asta.sufera dar nu se arata. sper ca te-am ajutathappy

| User a răspuns:

NOI? Sa suferim pentru o fata? You must be kidding cool

| Libelle a răspuns:

E opusul a ``fetele sufera pentru baieti?``
Nu toti oamenii sunt la fel.La fel cum o femeie sufera asa poate suferi si un baiat
Incetati cu ideile astea
Te face unul sa suferi, si pe restul, pe care nici macar nu ii cunosti, ii bagi in aceeasi oala?
Inteleg ca unele lucruri te marcheaza, dar nici chiar asa.

| Cypronge a răspuns:

Depinde de persoana si de sistemul sau de valori.
Daca sentimentul de dragoste e adevarat atunci si suferinta cauzata de pierderea persoanei iubite e reala.

| AliceHappyGirl a răspuns:

Eu cred ca sufera toti, dar majoritatea, din cauza orgoliului, sufera in tacere fara sa stie nimeni!

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Nu, noi suntem extratereştri veniţi de pe planeta GUigfduisghudhsuihduisiudh şi deci noi nu suferim.
Hai mă las-o-n paştele mă-si! Şi bărbaţii sunt oameni.
Ah... că noi nu suferim după fiecare nenorocită materialistă şi fără sentimente peste care dăm,... e altă poveste.
Salut.

| Carmen a răspuns:

Am mai intalnit baieti care au plans pentru o fata. Dar numarul lor este foarte mic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da... foarte. urasc asa momente de asta incerc sa fiu cat mai departe de ele cand merge vorba de ceva personal))

| Malvina24 a răspuns:

Daca tin la ea cu adevarat normal ca sufera.Cand nu le pasa de fete isi bat joc.

| LERA_7476 a răspuns:

Sunt si ei oameni. sigur ca sufera cind e dragoste adevarata, dar nu in modul in care o fac fetele. Fostul meu iubit mi-a zis ca in asemenea cazuri barbatii isi cam ineaca amarul in alcool(el asa si a facut sarmanul...) Acum dc sincer depinde de baiat si de valorile de care tine cont.

| sixtythree a răspuns:

Normal... dar nu stiu invers?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca nu... poate 1 la 1000 caci e rar sa mai gasesti un baiat de calitate inj zilille de astzazi...noi fetele suntem fraiere ca ne pasa, ei se gandesc ca au toata viata inainte

| Myladdy a răspuns:

Ohohooo,. si inca cat!
Dar ei considera ca e sub nivelul lor sa si arate asta!
Sa-i vezi cand sufera si dupa ani de zile, ca nu inteleg de ce aia i-a parasit sau mai stiu eu ce!

| cristyan003 a răspuns:

Fiind baiat iti pot raspunde, da chiar sufera si baietii pentru o fata
eu de fel sunt mai sensibil, si asta pentru ca am ratat "prima dragoste" ceea ce nu a fost tocmai placut.
mi se pare normal ca si baietii sa sufere, ca nu`s de fier dar mai sunt unii baieti (animale) pe care-i doare undeva de sentimente sincere

| eagleeye a răspuns:

Ai parasit pe cineva de curand si ai vrea sa stii daca sufera dupa tine cumva? Cand sunt sentimente ...sunt si suferinte

| Agentulx a răspuns:

Sunt baiat. Da si baietii sufera daca fata merita. Dar noi avem caracterul mult mai puternic si ne putem stapanii.Suferim doar daca ne pare rau de ce am facut parerea mea big grin

| k_6402 a răspuns:

Dai dracu cui i pasa?straight face

| Razvan a răspuns:

Cine mai? Pularaii aia?laughing
Pune-te putin in locul lor.Esti baiat. Te indragostesti de una pe bune.Si ea de tine.Trece un timp, x luni. Tipa se plictiseste.Il inseala. El afla.Sufera,se inchide in sine, si pe urmatoarele cu care le sta, le arde rau de tot.Si asa isi face renume de insensibil
E normal sa fii misogin cand dai mereu peste curve si/sau materialisteoh go on

| OzVrajitorul a răspuns:

DA, sufera pentru o fata

| dorutza_9395 a răspuns:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da eu unul am suferit, si am tras si o concluzie NU vreau sa se mai intample/

| Ana a răspuns:

Da, unii da.

| Ygor a răspuns:

Fiecare baiat sufera pentru fata pe care o iubeste!
Indeosebi cind ea il ignora! sad

| DEBrown a răspuns:

Da! Am trecut si eu prin asta sad

| NickiMinaj a răspuns:

Eu as zice ca toti sufera/vor suferi macar o data pentru cineva. ( indiferent ca-s fete sau baieti)

| erik a răspuns:

De ce nu? sunt de lemn?

| jedi_8834 a răspuns:

Normal ca da, eu am fost in depresie cam jumatate de an pentru o fata, da na ce sa-i faci mi-am zis viata merge mai departe... dar undeva in adancul meu inca mai tin la ia

| Simona a răspuns:

Da, dar nu vor sa arate acest lucru!