| Hannah06 a întrebat:

Oare barbatii isi dau seama ca femeile nu sunt obiecte? laughing Mi se pare amuzant ca majoritatea au asa un ideal in minte..sa fie slabuta, sa fie inalta, mica, cu dotari, fara dotari, mereu sa arate perfect etc si cand se intalnesc cu realitatea parca le pica cerul. Ei stiu ca femeile sunt oameni ca si ei cu sentimente, emotii, opinii, cu defecte, cu calitati? laughing) Intreb, posibil sa fi intalnit eu un gen special de barbati.

Răspuns Câştigător
| LPCTSTR a răspuns:

Mergi deja in extreme, majoritatea nu sunt barbarii de care mentionezi.

44 răspunsuri:
| LPCTSTR a răspuns (pentru LPCTSTR):

Adica... exemple precum astea sunt doar exceptii... sper
https://www.tpu.ro/......-grasa-si/

| Niceguy2019 a răspuns:

Mie imi plac si astea mai grasute care de multe ori au ceva special si ma atrag mai mult. Important este sa aiba suflet si sunt mult mai iubitoare. Concluzia este ca mie imi place sa simt pe ce pun mana happy

| mgtow a răspuns:

Problema noastra e ca nu gasim femei obisnuite, cei din categoria mea s-au lamurit cat de periculoasa e femeia, ea are armament disponibil pentru a face fata indiviziilor dar nu le merge cu toti de ce? Pt ca am invatat cum avem de-a face cu voi si elaboram armele noastre sa fie mai puternice. Aia inutili care au de pierdut intruna nu vor invata niciodata cum sta treaba

| Hannah06 explică (pentru mgtow):

Nu suntem dusmani, chill. Problema e sa fim cu picioarele pe pamant, sa nu avem cine stie ce asteptari irealiste, sa ne intelegem nevoile specifice fiecarui sex, persoana.

| Hannah06 explică (pentru LPCTSTR):

Ok, multumesc de raspuns. Exista sperantalaughing

| MValentin a răspuns:

Daca ai picat in acea categorie de oameni este foarte trist deoaerece aceasta categorie se regaseste doar in relatiile de popularitate din licee de 15-16 ani. Nu, nu toti sunt asa, si sincer vorbesc. Totul variaza, cat tu te simti ca nu te neglijezi si dai ce este mai bun in limitele tale este super ^^

| mgtow a răspuns (pentru Hannah06):

Pt cei din categoria mgtow care percep femeia ca o dinamita exploziva este. Acei oameni au avut sperante sa aiba o familie sa se simta fericiti in viata cu un copil macar si nu au reusit, multi au pierdut case, salarii, au ramas pe drumuri si au ajuns boschetari sau oameni care acum stau in chirii. Au invatat sa traiasca singuri si sa se foloseasca de voi doar pentru nevoi sexuale, mi-am descoperit acest sentiment din cauza ca nu am intalnit o tipa serioasa cu care sa imi formez un viitor. Treptat ajunge si in tara noastra denumirea asta cand se trezesc la realitate cei care nu reusesc sa stea cu una. Voi vreti oameni violenti de joasa speta si noi avem grija sa nu mai gresim in viata facand decizii eronate sperand ca va fi bine daca ne legam de voi...

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns:

Unde-i intalnesti? In club?

| Hannah06 explică (pentru mgtow):

Am inteles, nu am auzit de categoria asta pana acum. E greu si pentru barbati si pentru femei sa gaseasca pe cineva cu care sa realizeze ceva, dar nu cred ca frustrarile si blamarea femeilor reprezinta o solutie. E greu intr-o societate care pune la dispozitie atatea posibilitati de a-ti trai viata, sa gasesti pe cineva care sa se sincronizeze cu tine, dar nu imposibil.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru mgtow):

Ai tu o trauma

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca pe internet te dai papusa si in realitate esti o cracanata nu poti sa te superi ca baiatul e socat si nu te vrea

| mgtow a răspuns (pentru Hannah06):

Se vede ca esti ca un copil inca nu intelegi cum sta treaba dar poate acest videoclip te face sa intelegi cum sta treaba... https://www.youtube.com/watch?v=KCSohY1GqYM dai la min 3:53

| mgtow a răspuns (pentru anonim_4396):

Https://www.youtube.com/watch?v=KCSohY1GqYM dai la min 3:53 si vezi trauma acolo, se chinuie ala sa mai zica dupa cum iti faci partenera dupa in alte videoclipuri inutil chiar

| Clytia a răspuns (pentru MValentin):

Nu se întâlnește numai la acea categorie de vârstă. Am cunoscut, desigur, n-am avut nicio treabă cu asemenea oameni, bărbați de la 22 în sus cu astfel de mentalități.

| Nemessys a răspuns:

Nu stiu unde ii intalnesti tu pe astia, dar clar ar trebui sa-ti schimbi mediul social.

| OldSoul a răspuns:

De ce ti se pare amuzant ca majoritatea au un ideal?
Ce e gresit in asta? Ce e gresit in a avea un ideal in viata?

Spune-mi tu mie si argumenteaza ca tu nu ai un ideal, sau un anume tipar de barbat in minte...
E imposibil.

Toti avem si e normal sa avem un anume tipar in minte, mai mult sau mai putin detaliat.
Problema e atunci cand persoanele in cauza, pierd legatura cu realitatea si evita sa cunoasca alte persoane doar pentru faptul ca nu fac parte din tipar.
Sau cunosc si alte persoane, dar ele cauta in continuare un tipar care e posibil sa nu existe.
Da, atunci poti spune ca e o problema.

Si stii ce e mai amuzant? Ca tiparul ala pe care il ai tu mereu in minte si il vrei, nu e mereu ceea ce ai tu nevoie, sau ceea ce te atrage.

Si asa, sa-ti dau o intrebare bonus, daca tu nu ai avea un tipar, sau un ideal, cum ti-ai ales partenerul? Sigur nu a fost ales pe principiul primul venit, primul servit, sigur a fost ceva ce sa te atraga la el.

La tine problema e simpla, nu ai intalnit persoana potrivita, sau, cum am spus eu mai sus, persoana respectiva face parte din tiparul tau, insa nu e ceea ce ai tu nevoie cu adevarat.
Iar avand in vedere intrebare aceasta, pot spune ca nici tu nu esti ceea ce isi doreste persoana de langa tine, si prin urmare, nu da tot ce are mai bun din el pentru a te avea alaturi, de asta te simti neglijata, respinsa.

| Endoryus a răspuns:

Fiecare cu ce vrea. Asa cum tu nu ai sta ca un pampalau, virgin, somer, baiatul lui mami, grasan etc etc.

| Hannah06 explică (pentru OldSoul):

Normal ca am si eu un ideal fizic, dar am renuntat la el cand am cunoscut omul.Pe mine ma deranjeaza cum se vorbeste despre femei ca si cand singurul lor rol e sa arate bine ca sa fie alese. Si da, ai dreptate in ultima parte.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai liniștită că nu doar tu ai asemenea frustari, sunt o grămadă de intrebari puse de tipi despre aceleași chestii doar formulate în moduri diferite.

Acum o să-ți spun niste chestii dar sa nu le iei ca pe jignire.
Eu zic sa lucrezi la personalitate, REALITATEA, zic chiar realitatea este că contează cum arăți(și la noi barbatii, dapoi la voi) cu cat ești mai frumoasa cu atât atragi mai mult bărbații, care zice că contează sufletelul tau o zice doar in speranța că poate se culca cu tine, daca ești mediocra sa zicem la fizic, măcar personalitatea sa fie faina, dar din ce vad aici lasă de dorit și aia.

| RAY a răspuns:

Eu as spune ca oameni sunt egoisti si au interese diverse,in lipsa acestor interese nu am face nimic,pai daca nu am avea foame nu am manca,daca nu ar da o senzatie de placere nu am manca mai mult,asa si cu femeile, ele prin fizicul lor ne dau o stare de placere =adica avem un interes, femeile de exemplu cauta siguranta materiala si gene bune ca asa au fost programate genetic si asta iti doresc involuntar =interes, e mai mult interes biologic decat constient,voluntar, ca omul nu are interese daca nu simte nimic, e ca un pustnic in pestera si ala are interese biologice, suntem masinari biologice, pana nu intelegi asta nu intelegi nimic despre natura umana

| RAY a răspuns (pentru MValentin):

Sa vorbim despre pubertate, pai baieti pe la varsta respectiva 15-18 ani sunt in faza de pubertate, adica simt cv nou, ceva misterios, biologic ei sunt atrasi de anumite trasaturi ale sexului opus, la varsta aia ei simt de 20 de ori mai multa dorinta sexuala decat sexul opus, logic ca cauta doar sex ce sa caute la varsta aia casatorie,copii, ganditi rational si voi, indiferent de drum care il ai in viata nu exista unu perfect sau impefect, ori ca esti curvar, insurat,singur =toate sunt prejudecti eonate, cum viata nu are nici un sens, scop totul este cv absurd, existenta umana este una ridicola, absurda, ironica

| OldSoul a răspuns (pentru Hannah06):

"Pe mine ma deranjeaza cum se vorbeste despre femei ca si cand singurul lor rol e sa arate bine ca sa fie alese"
Aici e vorba despre o anumita categorie anume de barbati sa zic asa. Nu trebuie sa generalizam.
Persoanele care au o astfel de gandire nu ar trebui sa-ti trezeasca tie interes, sau, daca o fac, ar trebui sa realizezi repede ca persoanele respective nu sunt de tine.
Stii cum e, fiecare avem dreptul sa ne alegem persoanele de care ne inconjuram, ei bine, asa e si aici.
Daca cineva sta langa o persoana cu o gandire toxica, inseamna ca si persoana respectiva la randul ei e posibil sa aiba o gandire toxica.
Sa fim realisti, de multe ori, persoanele care se aseama se aduna.
Barbatii aia la care faci tu referire, probabil o sa aiba alaturi de ei o femeie care fie sta prin cluburi si ii toaca banii, fie una care sta acasa si nu face mai nimic toata ziua. Cam asa vad eu situatia.

| GiorgianaGiorgi a răspuns:

Acum ti-o spun asa nu neaparat ca le iau apararea dar adevarul este ca prima data fizicul iti atrage prima data atentia si dupa aceea personalitatea, caracterul etc, am mai repetat aceasta afirmatie si mi-o sustin pentru ca asta este parerea mea personala.Si noi femeile la randul nostru avem anumite asteptari, si ne dorim un anumit tip de barbati.

| Sofer a răspuns:

Cum își doresc și ele bărbați cu mușchi și dotați. Asa vrem și noi femei frumoase cu forme și slăbuțe și sa fie de casa dacă se poate. laughing

| Emazio a răspuns:

Idealul meu e sa o duca capul, ca fete dragute sunt peste tot. Din pacate aparent pana acum de cele mai multe ori au avut dreptate barbatii care vad femeile ca pe niste obiecte. Si barbatii care vad femeile ca pe niste obiecte ce crezi ca sunt? Alte obiecte si ei laughing)).

| Hannah06 explică (pentru Sofer):

Fetele normale nu isi doresc barbati cu muschi? Din pacate nu le putem avea pe toate?, dar na, fiecare isi face alegerile.

| Sofer a răspuns (pentru Hannah06):

Corect. Dar eu nu am întâlnit fete normale și nici nu știu de unde dau de ele. laughing

| Hannah06 explică (pentru Sofer):

De multe ori fetele normale nu arata ca de pe revista.Sunt modeste, naturale si prea atrag atentia, poate de asta laughing

| Hannah06 explică (pentru Hannah06):

Nu prea*

| admby a răspuns:

Ce postare feminista!
Femeile nu sunt obiecte!
Nici barbatii nu sunt portofele!
Dar Endoryus n-are nimic impotriva. Fiecare cu ce vrea. Nu e problema femeii ca e obiect pentru un portofel si nici problema barbatului ca e portofel pentru una bucata femeie instabila emotional, cheltuitoare de nervi si bani.
Nici cu portofelul prea larg, dar nici cu endoryusul prea mic.