Stai asa! Pt inceput trebuia sa precizezi ce varsta ai...presupun ca nu prea mare. In fine, nu mai veni cu concluzii de genul "poate fara mine ar fi mai bine". Baieti sunt pe toate drumurile. Te cred ca ti-e greu dar o sa iti revin daca te desparti de baiatul asta pe care il iubesti atat de mult. Sunt oameni care se casatoresc, fac copii, divoteaza, au fel de fel de probleme si totusi rezista. Trebuia sa mai dai ceva detalii ca sa stiu exact ce sa iti raspund dar oricum sper ca ti-am deschis macar un pic ochii. Viata e frumoasa, nu ti-o complica singura cu iubiri imposibile. Succes
Ce poti sa faci? Sa nu incetezi sa lupti pentru ceea ce crezi.Niciodata.Si sa stii sa gasesti nu in prieteni un refugiu cand ti-e greu ci in tine
Poti face ce vrei tu cu viata ta si daca te simti neglijata si asa singura in relatie plateste-i cu aceeasi moneda arata-i si lui cum te simti si tu si dac nu merge si nu isi da seama de ce vrei sa faci incearca sa vorbesti cu el, spune-i ce te deranjeaza, nu merita sa suferi. Sper sa iti fiu de ajutor