| RAY a întrebat:

Oare casatoriile arajante intre 2 persoane de mici cum e la mulsulmani oare iubirea celor 2 persoane e acelasi ca la 2 persoane care se aleg prin propie vointa?

4 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Te mai întrebi?
Una e să fii îndrăgostit şi să simţi cum fiecare milimetru din tine vibrează la gândul la persoana iubită şi alta e să fii obligat să-ţi construieşti viaţa şi să ai intimităţi cu cineva pe care poate nici nu-l suporţi, de care ţi-e silă. Cum ar fi să întreţii relaţii sexuale cu frate/soră sau cu cineva complet respingător? Cum ar fi să ai copii cu acea persoană, să trăieşti sub acelaşi acoperiş? Nu mulţi au norocul să se potrivească.

Săracii, majoritatea nici nu realizează că, dacă vor, au de ales. Libertatea pentru ei (în special ele) nu e o opţiune. Îndoctrinarea pune stăpânire pe ei de mici.

| Oana92 a răspuns:

Nici macar nu e iubire intre ei... apare probabil obisnuinta cu timpul. Desi eu cred ca mare parte din acele fete sunt atat de indoctrinate si de rupte de lume incat nici nu realizeaza ca iubirea exista. Si in fond iubirea nu e o optiune pentru ele...din pacate.

| ReViNeMaScAtii a răspuns:

Normal ca nu

| trisha88 a răspuns:

Nu cred, nici nu cred ca se compara cele doua situatii.Acolo la musulmani parintii hotarasc cand copiii sunt mici si nici nu stiu ce e aceea casatorie sau iubire si pana ajung la varsta casatoriei cred ca rare sunt cazurile cand se indragostesc unul se celalalt, dar sunt obligati de parinti sa se casatoreasca.La noi in schimb de cele mai multe ori oamenii isi aleg fara amestecul parintilor perechea la o varsta la care sunt detul de maturi ca sa stie ce e iubirea. Sigur ca si la noi sunt cazuri in care parintii nu sunt multumiti cu alegerea facuta de copiii lor si protesteaza dar de cele mai multe ori n-au ce sa faca.