anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Oare cat de grav este daca la 18 ani, n-am avut niciodata o iubita adevarata, relatie maxima 4 saptamana, sunt virgin, sunt prea slab dotat sa ma duc la o curva, sa nu mai glm ca nici prezervativul nul pot folosi, corpul e deformat. dati-mi un sfat ce e de facut

5 răspunsuri:
| i.love.me a răspuns:

Du-te la un psiholog ceva sau la ...transormare pe muchie de cutit.nu stiu. fa-ti o lista cu puncte tari si puncte slabe.sad si incearca sa iti valorifici calitatile iar defectele sa faci in asa fel incat sa nu te mai supere

| Parintele a răspuns:

Ca sa mergi la curve nu trebuie sa fii bine dotat. Atat timp cat dai banul fata te rezolva cu placere indiferent ca ai doar o putzuluica. Asta este nu ai ce face.Capeti mai multa incredere in tine dupa ce o faci prima oara. Nu te lua dupa cei ce vor incerca sa te linisteasca si-ti vor spune ca o sa-ti gasesti si tu jumatatea, nu esti un milog man. Daca nu te infingi calumea n-o s-o gasesti niciodata.asa ca baga mare si fa tot ce-ti trece prin cap ca sa te simti barbat.Fii cu tupeu caci un barbat bun nu este neaparat ala care are scula cea mai mare.

| Altair22 a răspuns:

Omule, aduna-te ca nu-i a buna deloc.

La cum vb despre tine esti genu de om usor de manipulat si calcat in picioare de toti. Heeey. wake up! raised eyebrows

Ce-i cu tine?

Si ce-i daca nu ai avut o iubita adevarata? Crezi ca eu am avut? raised eyebrows Dragostea nu-i ca si comanda AVON, iti suni reprezentantu si HOP SARMAUA vine comanda in 2 zile.

Trebuie sa ai mai multa incredere in tine happy de ce te lasi asa de prejos? Crezi ca o curva te-ar face fericit? Iti zic eu ca nu, si faza cu prezervativul, eu adesea ii cer partenerei sa mi-l puna happy Ii mai senzualwinking

Intelege, fiecare om pe lumea asta este frumos in sinea lui, de aceea toti suntem diferiti si unici prin ceva anume. Sunt 100% sigur ca daca tu ai avea mai multa incredere in tine si in fortele tale, ai atrage si fetele la tine si MAI IMPORTANT o viitoare iubita.

SMILE, viata nu-i atat de urata pe cat pare. happy Mai putina vorbarie, mai multa incredere big grin

Servuswinking si Sarbatori fericite! happy

Abh
| Abh a răspuns:

De ce nu apelezi la consultul unui medic urolog daca consideri ca penisul tau are probleme? El te-ar lamuri ce e de facut. Ia atitudine, nu sta si te autotortura. Cat despre curve, fereste-te de ele! Sunt pline de sifilis, sida si alte boli cu transmitere sexuala.

| Allegria a răspuns:

Parere tare "buna"mai ai despre tine...intai de toate du-te la in psiholog ceva si ai grija de tine...