| anonimaa a întrebat:

Oare ce credeti ca spun baieti cand vad o fata frumoasa pe strada? de exemplu o fata ca mine:inalta(dar nu prajina), cu picioare frumoase, cu un fund frumos, cu sani maricei, cu ochi albastrii si parul mai lung, saten
fara mistourilaughing) in mare intrebare pentru baieti dar pot raspunde si fetele

Răspuns Câştigător
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Şi-acum ce-ar trebui? Să vezi 2147328943289 de răspunsuri de la băieţi spunând "te vreau enorm (două puncte ics)" sau "(tilda, egal P) ce bună eşti!", etc. etc?
Tu trebuie să aştepţi să primeşti complimentele dar şi criticile de la bărbaţi nu să ţi le faci singură căci asta denotă narcisism sau frustrare, sau ambele în acelaşi timp!
Degeaba spui tu că arăţi aşa dacă mie-mi pari mai urâtă decât miss Urangutan!
Încetaţi să vă mai preocupaţi de fizicul vostru în mod excesiv căci în acest caz e normal şi firesc să daţi peste bărbaţi care vă vor vrea pentru "o tură". Daţi mai multă atenţie asupra a ceea ce aveţi în cap şi atunci cu siguranţă vă veţi întâlni cu bărbaţi mai serioşi!
Salut!

42 răspunsuri:
| JustMeFlory a răspuns:

Si eu sunt inalta, blonda, creata ochi mari si frumosi si cu forme, asta nu inseamna ca trebuie sa postez acum pe TPU descrierea mea, plus ca stii prea bine ce spun baietii(daca esti atat de buna cum spui inseamna ca ai auzit n comentarii)! Si uite ca eu una nu ma laud! Las la aprecierea altora! Asa ar trebui sa faci si tu! bye'bye

| kennyspark a răspuns:

Acum ne zici cat de buna esti tu sau ce? ca nu am inteles intrebarea. meserie stii?
ca dupa iti spun si ce cred baietii despre fetele frumoase ca tine big grin

| sensibilosu a răspuns:

In general astea care se dau mari cu aspectul lor fizic pe net, sunt de fapt urate (fara suparare)

| Fuck Googăl. Ask me! a răspuns:

Ni se indoaie de tine. Uita-te la intrebarile tale si dupa aia la altii. Ciao:*

| Quiss a răspuns:

Ce intrebare... Tu cam ce crezi? Sau de ceva vreme nu ti-a mai alimentat nimeni orgoliul?

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Ar trebui sa stai de vorba cu niste fete frumoase. Ele iti vor da raspunsul, il stiu din experientawinking
Ce raspunsuri astepti? daca vrei sa te invatam inmultirea?laughing Mai bine lasa un link cu o poza ca sa discutam direct pe cazul tau.

| Razvan a răspuns:

"Esti draguta.Ma ajuti si pe mine cu tema la mate te rogworried?"rolling on the floor

| beganu a răspuns:

"am o erectie"
dar daca ma gandesc la modestia ta... DOWN

| joker_1488 a răspuns:

[cauta in dictionar cuvantul "modestie"]

Daca tu spui ca arati asa, nu inteleg de ce nu sti ce spun baietii cand te vad pe strada. Nu-mi spune ca nu ai iesit niciodata din casa! tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti buna...glumesclaughing.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu as zicee '' hey papushaaa!
da tu!
hai sa ne combinam la o cartelaa kiss

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inebunesc