Iubirea este înrudirea omului cu Dumnezeu. Ea uneşte la maxim persoanele umane fără să le confunde. În iubire se arată plenitudinea existenţei.
) Iubirea e un pahar care trebuie baut, il bei, te inconvoi de durere pe urma te redresezi (Marin Preda)
2)Nici un doctor nu are dreptul sa desparta corpurile celor nascutzi unitzi, caci le-ar ucide pe amandoua (Camil Petrescu)
3) Iubirea este prin esenta deschisa ca o floare de primavara. Si nu inchide racoarea tristetzii petalele acestei flori? Uneori invinge iubirea, alteori tristetzea... ( Emil Cioran)
4) Orice iubire e ca un monodeism, voluntar la inceput, patologic pe urma.
5) Iubirea infloreshte fara seaman, cum infloresc salbatic, in luna mai, nimfele lujerilor de crin.
6) Iubirea e cel mai inalt si mai biruitor sentiment ce nu cunoashte ziua de ieri si nu se gandeshte la cea de maine. NU o doreshte decat pe cea de azi, dar pe aceasta o vrea intreaga si fara sa-i pese de nimic.
7) Iubirea e un castel cladit pe iluzii. Orice vorba spusa mai cu putere il cutremura sau il darama.
8) Iubirea fara adevar e ca o apa intr-un rau fara margini.
9) Iubirea iti lasa cele mai puternice abundentze pe care le vindeca numai o inima curata.
10) A iubi inseamna a suferi si cum multi fug de suferitza, putini stiu sa iubeasca cu adevarat.
11) A iubi inseamna a gasi fericirea noastra in fericirea altora.
12) Iubirea indura mai usor moartea decat indoiala sau tradarea.
13) A iubi si a fi cuminte ii e ingaduit abia unui zeu (Syrus)
14)Nu va-nvata sa iubeasca vreodata o inima ce-a obosit urand (Nekrasov)
15)Nu exista om atat de las pe care iubirea sa nu-l transforme in erou ( Platon)
16) Cand iubestiputernic, gasestiintotdeauna ceva nou in persoana iubita (Pascal)
17) Caracterul iubirii adevarate are multe asemanari cu copilaria: necugetarea, imprudentza, risipa, rasul si plansul sunt aidoma ( Balzac)
18) Iubirea este singurul mijloc prin care intr-o clipa intreaga fiinta a omului poate fi deshteptata.
19) Prima iubire care patrunde in inima este ultima care iese din memorie.
20)Iubirea este cea mai inalta culme a fericirii care se poate transforma in cel mai adanc vartej al nefericirii.
Un sentiment ciudat pe care il ai fata de cineva pe care placi
cand ai sa iubesti ai sa aflii singur
Chiar NU STIU.Ti-as putea raspunde cu ajutotul unor cuvinte rupte din carti insa nu o sa o fac caci adevarul este ca nu am experimentat acest sentiment pana acum(apropa am 17 ani).
Da, au fost unele relatii dar realizez ca in niciuna nu am gasit iubirea adevarata.
Sper ca tu ai gasit-o si poate ca intr-o zi o sa o intalnesc s ieu.
Hmmm ce esbirea...pai iubirea este cel mai frumos sentiment si cel maide pret... iubirea este atunci cand esti dispus sa faci orice pentru pers iubita
Nimic.E doar o atractie, in ziua de azi mai mult financiara...sau poate fizica.Succes!
Daca nu stii ce e iubirea, inseamna ca ori ai avut probleme in dezvoltarea psihica, ori esti cyborg... alta explicate nu gasesc >_
Un legamant
O promisiune
O decizie
nu e un sentiment oarecare.
iubirea nu e sex.
iubirea nu e sa placi pe cineva!
iubirea nu e ce vezi in filme si seriale.
iubirea nu e ce promoveaza mass media si lumea
iubire=dragoste=verb=decizie=etern
Un drog. Daca stii sa te iei cu el, esti fericit. Daca nu, depresie maxima, ajungandu-se chiar si pana la sinucidere.
SongKangfan1 întreabă: