| ღ..*Addelly*ღ.! a întrebat:

Oare ce sa mai cred si eu
De mult timp am tinut legatura cu un tip il cunosc de foarte mult timp e un baiat de treaba, glumet tot asa mi-am facut sperante insa s-a intamplat ceva si nu prea am mai avut incredere in el.desi a trecut si asta. Dupa iar am cunoscut unul de care vi-am cerut un sfat in legatura cu el insa si asta e tot din capitala cum e si acela.
Insa au fost mai multe motive de ce nu putem fi impreuna, faza de faza acum vorbesc cu primul acela laughing ne-am dat si numerele de telefon si mi-a zis ca vrea sa imi zica ceva sa il ascult si stiu ce vrea sa imi spuna."sa fiu cu el" chiar nu stiu ce sa fac iar ma intorc la primul cu gandu, ce oare sa mai pricep in primul rand e distanta celalat tip chiar imi placea de felul lui de a fi insa daca nu sa putut a avut el un motiv anume nu ce mi-a spus mie:-J Si acesta este un baiat de treaba insa chiar nu stiu ce sa fac... s-au spart toate in capul meu...nu stiu ce sa fac

Răspuns Câştigător
| calubalan a răspuns:

Fata draga incearca sa-ti stapanesti hormonii! lasa timpul sa le rezolve de la sine... distanta sau orice alt obstacol real sau inchipuit nu este un impediment atunci cand sentimentele se bazeaza pe incredere, pe respect, pe dragoste si daruire din partea ambilor parteneri... numai ca e greu de gasit ceea ce spun eu. Lasa timpul sa le rezolve pe toate, o decizie pripita poate avea efecte devastatoare pentru viitorul tau!

6 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, ia o pauza, serios...nu vorbi o perioada cu niciunu, intrerupe legatura pentru ceva timp.Asa iti vei putea pune in ordine gandurile si sentimentele, tu sti mai bine cum e fiecare si cum crezi tu ca e mai bine, totusi relatiile la distanta nu prea sunt indicate, nu am o parere tocmai buna despre ele si nu spun asta aiurea, ci pentru ca am trecut prin asta si am realizat ca nu duc nicaieri, doar in cazul in care va vedeti apoi sa fiti la distanta, dar totusi cel mai bine e sa fi cu cineva care sa fie aproape de tine, succes.

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Daca nu esti convinsa nu te incurca cu nici unul. Asa vei fi disponibila cand intalnesti pe cine trebuie. Nu e obligatoriu sa fii cu cineva. Si daca nu stai in Bucuresti, vezi ca distanta e o problema. Trebuie sa fie cineva potrivit si aproape de mediul tau, cu care sa ai mai multe in comun.

| ღ..*Addelly*ღ.! explică:

Monyk16 asa e ai dreptate insa cu celalalt am vorbit suntem doar prieteni nimic mai mult. insa nu am trecut usor peste asta insa acum reveni la cel de dinainte insa o sa vorbesc serios cu el... o relatie la distanta nu e asa de usor.mersi pentru sfat o sa vad eu

| georgiana a răspuns:

Alege ce e mai bine pentru sufletul tau. Daca nu esti sigura de inceperea unei noi relatii nu o fa. Spune-i ca mai ai nevoie de timp, sa il cunosti si apoi vei vedea ce vei face.

| elenahd a răspuns:

In primul rand trebuie sa te maturizezi la capitolul iubire. In al doilea rand eu nu te-as sfatui sa reiei relatia cu cel pe care l-ai lasat o data (sau te-a lasat el n-am prea inteles care a dorit sa intrerupa relatia). Este un proverb romanesc care spune "Nu linge niciodata ceea ce ai scuipat odata"( te rog sa analizezi foarte bine acest proverb, are mult adevar in esenta lui). Din cate am inteles eu, tu nu esti din Bucuresti iar cei doi sunt ambii din Bucuresti si sa stii ca o relatie de la distanta nu este o relatie este doar o amagire sau mai bine spus o pierdere de vreme. Eu te sfatuiesc sa-ti vezi de scoala, de pregatirea ta profesionala pentru viitor si ai rabdare la capitolul baieti ca o sa apara cand nu te astepti acela care o sa te merite cu adevarat si care o sa te respecte si o sa te iubeasca pentru ceea ce esti tu, adica pentru omul sufletist care este in interiorul tau.

| karinacora97 a răspuns:

Lasa timpul sa treaca sa i-l cunosti timpul vindeca ranile cele din tai