| MissHappy a întrebat:

Oare ce sunt baietii? Niste minti criminale care vor numa sa faca misto?raised eyebrows dupa voi cam ce sunt?laughing

11 răspunsuri:
| Азбука a răspuns:

Un rau necesar laughing

| WooLove a răspuns:

DarkSide@ nu esti singura care zice chestia asta... dar fetele de ce "unele" au minti Diabolice? Ai sa fim realisti.

| Crissuuu a răspuns:

Niste nesimtiti!happy

| cypryan_3322 a răspuns:

Hai sa zicem ca suntem nesimtiti.Dar fara noi cum este? Si apropo si (unele fete )au minti multttttt mai diabolice dakat barbatii pentru ca am cunoscut 5de nu vreau sa spun... asa ca nu ne judecati voi x-( x-( x-( x-(

| Fairy_6262 a răspuns:

Ce nu exista fete care fac misto. Trebuie doar sa gasesti baiatul potrivi. Sunt ori niste fiinte protectoare pentru noi ori niste teroristi ce vor sa extermine fetele.

| ZuzaaTaa a răspuns:

Niste nesimtiti dar fara ei tot nu-i binelaughing

| BaiatSincer a răspuns:

Frate de ce ne faceti in toate felurile?(pentru-ca fumam,bem, ne drogam,****, injuram etc frate daca asa ne-a dat dumnezeu ce sa faci n-ai ce face ) si fara noi cum este? foarte bine nu? eu zic ca nu-i asa si care este faza cu injuratu? eu simt ca trebuie sa injur cand am nervi sau cand sunt trist si incep simi bag simi scot pana ma linistesc ok si lasatine sa ne traim viata ca doar unu avem ok?

| illidan1150 a răspuns:

Ce aveti cu noi? laughing

| illidan1150 a răspuns:

Ce sunt baietii? Stiti? Nu stiti ca sunteti proaste, vedeti? Va zic eu ce sunt baietii: motivul existentei voastre ma! Si oricum fara noi ati beli cariciu'... in fn fara noi n'ar exista cariciu' rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca vor sa ne incerce pe noi fetele sa vada care sunt c...e si care sunt cuminti.mai sunt unii baieti care sunt si calumea de ex care nu injura si asa mai la locul lor dar mai rar...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

`=Un rau necesar.
`=Rau cu ei, dar mai rau fara ei...