Nu toti imi pare rau de tine daca ai intalnit numai de aia,,
Bună.
Am spus la general, nu din viața mea personală.
Pa, pa.
Buna! Si eu spun : NU mai generaliza! Eu nu sunt asa si nu imi convine!
Pa pa!
Bună din nou.
Dacă nu te afli în căruța lor, de ce te ataci?
Citește mai bine întrebarea, la un moment dat este la general.
Nu am nimic cu tine, nu te înțeleg de ce insiști?
Pa, pa.
Ce? Mai merita fetele sa fie iubite cand mare parte din ele le vad inconjurate de inca 3-4 baieti?
Cand o sa gasesc una mai singurica si mai timida atuncea pot spune ca trebuie iubita, pana atuncea...batjocura sau aventuri.
Pot sa te asigur ca exista. Prietenul meu e unul dintre acei baieti, destul de rari ce-i drept.
O sa iti schimbi parerea de indata ce o sa intalnesti un astfel de baiat. Momentan te lasi influentata de specimenele pe care le-ai intalnit in trecut.
Oare in ziua de azi chiar nu mai exista fete cu respect pentru barbati? Barbati au sentimente ca si femeile. Tu draga mea nu detii asa ceva. Aaa si te rog frumos du-te sa iti cumperi o educatie.
Inevitabil ajungi sa generalizezi cand dai peste mai multe exemplare care gandesc si se comporta la fel.
E problema ta daca ai un anturaj format numai din asemenea specimene.
Frate nu va certati toti sunt egali nu exista rank la femei si barbati..oficial..in fiecare relatie este decizia cuplului care sa aiba rank 1..aceasta pozitie poate sa o ocupe si o femeie.
Nu se cearta nimeni..eu eram doar curioasa de ce a facut afirmatia respectiva.Iar in legatura cu ceea ce ai zis tu, mi se pare corect
A facut afirmatia asta ca poate e satul si el de cate c..ve a intalnit la viata lui.
Daca dai numai de femei nepotrivite devii misogin fara sa vrei..adica sunt unele care chiar traiesc doar pentru bani..si am vazut frt multe..Adica mai degraba mi se pare ca sunt mai multe femei care nu iubesc cu adv decat barbati..parerea mea. Uita-te la cuplurile cale le fac tinerele cu mosii.
Pe de o parte ai dreptate, dar e si vina barbatului, care mereu se uita de la inceput doar la "cur" si "sani", si nu la felul in care gandeste/se comporta persoana respectiva.
''care mereu se uita de la inceput doar la "cur" si "sani", si nu la felul in care gandeste/se comporta persoana respectiva.''
N-ai nevoie de mai mult de 3 boabe de fasole in cap ca sa-ti dai seama ca o persoana NU este ceea ce vrea sa para a fi la o prima discutie. Tre sa fii imbecil sa te uiti la ce are o femeie in cap dupa ce ai discutat doar de 3 ori in viata cu ea...
Tatele sunt la sigur (indiferent de continutul bostanului)
Ca sa nu mai vorbesc ca, majoritatea barbatilor (desi nu o spun) privesc femeia ca pe o sticla de bautura. Pentru un barbat, femeia ajunge sa conteze la multa vreme dupa startul unei relatii (daca aceasta se declanseaza in pripa)
P.S: Si pe undeva e si vina femeilor ca sunt luate peste picior. De la 13 ani, aproape toate sunt ca lipitorile, sunt pur si simplu obsedate de baieti. N-ai sa vezi un grup de fete in parc jucand volei decat in cazuri izolate. Nu prea ai sa vezi 2-3 fete iesind sa manance ceva in oras. O sa le vezi doar in grupuri mixte. Asta e veriga lipsa, si se vede cu ochiul liber.
Majoritatea femeilor nu socializeaza bine intre ele, sunt rautacioase si orgolioase unele cu altele. Ori cand singurul tau scop in viata e sa-ti faci '' Big Happy Family'', normal ca esti privita drept prada.
Pana la varsta la care ambele sexe ajung la un compromis, majoritatea femeilor vor fi privite de catre baieti drept curve si majoritatea baietilor vor fi priviti de fete drept frustrati.
Asta pentru ca fetele au imbecila idee ca exista barbatul perfect, asa ca il cauta schimband parternerii ca pe ciorapi. Baietii vor doar sa phute si ei, si cand se trezesc pe uscat si vad pe altu in limba cu fosta, normal ca se enerveaza.
Si mai e vestita situatie in care baiatul constientizeaza lucrurile astea si se foloseste de fete, dupa care le arunca.
Totul tine de logica si gandire, dar majoritatea (atat baieti cat si fete) NU ganditi...
Unele sunt unele nu sunt. poate majoritatea nu sunt.dc? pentru ca majoritatea fetelor sunt pitipoance din astea cu fite care umbla dupa bani.
Ahh sunt multe de spus. dar de la inceput ati fost CREATE un esec de aceea in lume ocupati locul 2 primul in ocupam noi
Nici pe departe "misogin" mai potrivit as spune ca sunt realist
Iar eu consider cel mai grav pe lumea asta este sa fi sau sa mi te nasti femeie
Iar de ce sunteti un esec o sa dau unu simplu exemplu : Nu aveti in "cap" decat frumusete si prostie.
Mai sunt dar nu multi.eu am fost unul din ei dar din cauza unor "curve"ca altfel nu pot sa le spun nu mai pot sa fac asta. unii baieti nu stiu sa iubeasca, altii iubesc p cine vor ei, multi au pus suflet mereu si s-au fript si de asta nu mai au incredere in femei
Pai daca tu ai 17 si el vreo 17-19 ani! el e un copil habar nu are ce este dragostea! sunt prea mici si prea nepregatiti pentru asta. eu asta am ajuns sa cred despre ei, desi nu am avut niciun fel de experienta cu baieti asa mici. intre mine si prietenul meu este o diferenta de 9 ani si ne intelegem foarte bine, ne iubim mult! asta pentru ca el a depasit comportamentele si gandirea multora dintre baieti la varstele astea mici.
Exista si baietii care stiu sa iubeasca cu adevarat, stiu sa respecte o fata care stiu exact ceea ce sa faca pentru o fata ca sa o faca fericita dar mai rar se gasesc astfel de baietii...
Nici fetele care sa iubeasca un baiat pentru ceea ce este el nu prea se mai gasesc asa des.
Exista si baietii care stiu sa iubeasca cu adevarat, stiu sa respecte o fata care stiu exact ceea ce sa faca pentru o fata ca sa o faca fericita dar mai rar se gasesc astfel de baietii...
Nici fetele care sa iubeasca un baiat pentru ceea ce este el nu prea se mai gasesc asa des. Mai greu de explicat...
Exista si fete si baieti care iubesc. important e sa pleci de la premiza ca o sa ii gasesti
Eu ma intreb daca mai exista fete care sa iubeasca sincer un baiat? pentru ca majoritatea sunt doar pe interes in ziua de azi
Sunt,cum poate sunt si baieti.dar poate am avut eu ghinionul sa nu intalnesc nici unul dintre ei.