Ce vezi in filme n-o se sa intample niciodata in viata reala, niciodata nu s-a intamplat.
Si vad ca ai inceput cu generalizarea, de ce fetele sunt atat de ipocrite, false si ahtiate dupa prostii cu bani?
N-a existat vreodata cuplu perfect sau relatia perfecta.
De ce ai parte tu de ratati? Ca esti o defecta care se uita doar la fizic, muschi, smecherie si ca tu asa ti alegi. Dupa ce tu ii alegi pe baza fizicului frumos si caracterului de hormonei, te mai si plangi ca dai de atatia obsedati sexual.
Nu te mai uita la telenovele, Twilight si alte porcarii cu chick flip, ca dauneaza, ai inceput sa crezi in "dragostea aia nebuna" care n-a existat niciodata.
Sunt dar trebuie cautati cu inima nu cu altceva. Poate e chiar tocilarul clasei. Intreaba-l pe el. :d
Nu generaliza! Nu toata lumea se uita la telenovele; mai exista, totusi, si persoane inteligente.
Ca si mancatul painii goale, telenovelele dauneaza grav sanatatii...scufitei.
Iubirea aia din filme exista, cred cu tarie in asta. important e sa o cauti unde trebuie si cand o gasesti sa o pretuiesti.
Exista.Trebuie cautata persoana potrivita.si totul vine de la sine.eu una am intalnit baiatul perfect cu care traiesc o iubire precum in telenovele.Totul a fost spontan.credeam ca nu exista genul asta de persoana.dar l-am gasit.ai rabdare. nu toti baieti sunt la fel.totul o sa vina cand te astepti cel mai putin...mult succes ^^ :*
Cum sa nu existe? Daca doi oameni arata bine, se iubesc reciproc exact ca in telenovele.
Ca multi mai ales barbatii nu prea atrag, asta e altceva, si cand cineva nu te place, ori esti ignorat ori esti folosit, asta e regula.
Filmele sunt regizate, cu replici atent alese. Niciodata nu se va intampla asa si in viata reala. Baieti calumea gasesti peste tot, trebuie sa fii tu atenta la anumite detalii. E logic ca de-a lungul timpului vei da peste multi idioti, care te vor face sa suferi, dar asa te vei maturiza. Orice cazatura, un pas inainte, o invatatura noua.
Uneori imi vine sa rad cand aud fete care zic ca isi doresc un baiat care sa nu se gandeasca la sex dar sa le iubeasca la infinit Oamenilor, o relatie in adevaratul sens al cuvantului presupune si sex! Asa ne este dat in ADN! E inutil sa condamni un baiat ca se gadeste la sex, pentru ca asta e natura omului. Relatiile astea de genul "ne vedem, ne sarutam si pa" sunt copilariiNici nu ar trebui sa se nuemasca relatie. E o joaca in care descoperi incetul cu incetul lumea larga care te asteapta.
Am deviat mult de la subiect, dar sper sa faci legatura cu intrebarea ta. Cuplul perfect nu exista. Doar cei intelepti au indeajunsa iubire cat sa iubeasca si defectele semenilor. te numeri pritre ei?
O zi frumoasa sa ai!