| fatadenota10 a întrebat:

Oare cu ce sa incep? am multe probleme.

va rog ajutati-ma caci chiar am nevoie

deci sunt eleva in cl. 10 am 16 ani, invat cea mai bine din clasa totusi media mea nu trece de 8.84, m-am saturat de scoala, simt ca nu mai rezist. ce sa fac?

si inca ceva: ceva idei cum sa ma imbrac, sau cum sa-mi aranjez parul la scl( am parul lung), ceva usor si placut.

ceva siteuri despre haine, par, manichiuri caci chiar am nevoie sa fac o schimbare la mine dar cum?

Răspuns Câştigător
| iubiidubiiluii a răspuns:

Decihee hee Nimeni la un moment dat numai suporta scoala.

Imbracatul. E simplu si distractiv uite de exempluthinking pantaloni [culoare] cu botine/balerini negre maieu [culoare] + bolero negru

( [culoare]= orice culoare vrei tu dar sa fie la fel.de exemplu eu port cu maro iar intre pantaloni si maieu este o curea neagra in genul botinelor ( imi plac tocurile big grin)...)

Parulhee hee fa-ti o funda din par in partea dreapta si lasati-l pe spate
Strange-l in coada sus iar in fata daca ai breton intoarceti-;
Fa-ti bucle tot capul
Fa-ti-l cu placa aceea.in zig-zag thinking

4 răspunsuri:
| Nymphetamine a răspuns:

Inveti cel mai bine din clasa cu media 8.84? inseamna ca sunteti o clasa de prosti.laughing
Ce sa faci? Sinucidete!

| Nymphetamine a răspuns:

Tu inveti "cea" mai bine? happy Se vede!

| natalia_7677 a răspuns:

Buna nu trebuie sa te plangi de scoala, eu am fost intr-o situatie mai naspa adica toate colegele mele se certau cu mine pana si diriginta se purta urat cu mine si complota cu colegele impotriva mea.fa-ti schimbarile de look care iti plac dar nu te plange de scoala ca trece repede. succes

| geo691 a răspuns:

Te-ai saturat de scoala sau te-ai plictisit de looku tau? Ar trebui sa fi mandra ca esti nr.1 tine-o tot asa.