Evident.
Asta cred toate fetele care o fac. Asta le spune si moshul. (chiar daca nu intotdeauna explicit)
Dar daca o faci in afara casatoriei cu un mos care nu e sotul tau... cadoul poate fi dulce si poate fi scump, dar e si blestemat! Spune asta Dumnezeu in Scripturi despre tot sexul din afara casatoriei
Deci buna intrebare...hai c iti zic un banc:
cica o tipa suparat c n-are destui bani c n-are majina casa si o viata decenta, voia s se arunce de p un pod, in ultimu moment vine un om mai bine-facut imbracat in mos craciun si o salveaza. Ea nervoasa il intreaba dc nu a lasat-o s moara. El i-a spus cai mos craciun si c a venit sa-i indeplinasca 3 dorintze. Bucuroasa fata ii zice c vrea: o casa(vilisoara), o majina(limuzina), j cativa bai in banca(o suma frumusica)... Dupa toate acestea Mos craciun ii da o hartiutza cu o adresa s ii spune c acolo e casa, in garaj limuzina si pe masa din sufragerie e un card. nah fata bucuroasa se uita l el si da sa-l pupe la care mosu:
-Nah eu m-am chinuit mult sati indeplinesc dorintele te rog indeplineste-mi si mie una singura... fa-mi sex oral...
-Nah fata bucuroasa c are de toate c sa faca... ii face sex oral vreo 3-4 numere... j mosu satisfacut si bucuros o intraba:
-Doamna cati ani aveti
-Pai am 24 de ani
la care mosu:
-Aaaaaaa si l varsta asta ink mai credeti in MOS CRACIUN?
anonim_4396 întreabă: