Depinde. Si eu si sotul meu ne spunem des "te iubesc" si de fiecare data simtim asta. Des nu inseamna la 10 minute, ci de 2-3 ori pe zi si in anumite momente, cand suntem noi doi, cand ne intalnim dupa o zi lunga si grea, cand simtim ca celalalt are nevoie de asta.
Oricum, conteaza dupa cat timp in relatie iti spune ca te iubeste si cum o demonstreaza. Iubirea nu apare de pe o zi pe alta, se construieste incet-incet, pe masura ce cunosti persoana iubita. La noi, de exemplu, primul "te iubesc" a aparut dupa 10 luni de relatie, dupa multe tatonari, cand stiam deja calitatile si defectele persoanei de langa noi. Conteaza daca ti-o arata cu adevarat: te asculta, iti respecta parerile, are incredere in tine, se sacrifica pentru tine si relatia voastra, iti ofera intotdeauna mai mult decat iti cere, te ia peste tot cu el, e mandru de tine si o arata in fata tuturor.
Nu e neaparat. Aici conteaza mult daca doar iti spune sau iti si arata. Daca vezi ca face sacrificii pentru tine si iti acorda mult timp si e foarte atent cu tine nu ai de ce sa te temi. Nu e neaparat sa nu te iubeasca. Si eu as putea spune persoanei iubite mereu Te iubesc dar eu nu spun aceste cuvinte decat daca si simt asta cu adevarat. Gandeste-te ca poate si el e la fel. Poate nu ar spune aceste cuvinte oricui si daca tie ti-o spune foarte des ar trebui sa te consideri norocoasa.
Daca te iubeste sau nu tu trebuie sa stii pentru ca iubirea se demonstreaza nu se spune doar. Tu stii mai bine daca ti-a dovedit ca te iubeste sau nu.
Nu neaparat, dar nu cred ca e bine nici sa exagerezi cu atata te iubesc, ca cine stie duce la altele.
E o mare tampenie faza asta cu "te iubesc" spusa non stop, adica am inteles o data, dar nu spui de dimineata pana seara doar te iubesc, e aiurea si mult prea FAKE! eu nu i-am zis niciodata prietenei mele ca o iubesc si ma inteleg f bine cu ea si asa sa stii asta e tot ce conteaza!
Sper ca nu, pentru ca si mie imi spune si n`as vrea sa fie asa.
Eu n`am auzit asa ceva pana acum, dar.cine stie.Fii atenta la comportamentul lui(cum vb cu tine, cum te priveste)
Acest lucru poate fi adevarat, dar numai in unele cazuri. Exista si baieti care stiu sa iubeasca
Se poate eu recunosc am avut o relatie in care spuneam foarte des si aveam impresia ca il iubesc dar nu a fost asa.
Depinde candva si eu spuneam te iubesc unei persoane pe care chiar am iubit-o dar care ma tradat dar acum cand spun te iubesc prietenei mele de ex nu mai inseamna nimic, o spun doar pentru ca ii place sa auda acest lucru.