| Gabriella22 a întrebat:

Oare de ce atunci când fac dragoste cu soțul meu ajung tare greu la punctul maxim ca sa "îmi vină " și mie, nu înțeleg îmi iubesc bărbatul, ador să fac sex cu el nu am comentarii la adresa lui e un armăsar în pat dar e chestia ca poate să dureze și o oră partidă de sex ca eu tot nu ajung la punctul ăla iar el ejaculează de 2-3 ori :/ wtf

Răspuns Câştigător
11 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Are burta mare?

| Gabriella22 explică (pentru VerginicăVacăGrasă):

Ce treabă are asta laughing chiar dacă ar avea îi dotat cu ce trebuie

Răspuns utilizator avertizat
| mihai69 a răspuns:

Limbuțe îți oferă?

| Gabriella22 explică (pentru mihai69):

Mai rar ca nu-mi prea place :@

| mihai69 a răspuns (pentru Gabriella22):

Păi e posibil ca de aici să fie problema; am senzația că nu ești total deschisă sexului, în orice formă ar veni el.
Atunci, chiar când e "așa cum îți dorești"... tot nu e destul de satisfăcător.
Încearcă să te dăruiești total, fără inhibiții și ar trebui să reușiți.

| Hyperion7 a răspuns:

Un factor cheie îl poate juca stresul, probabil și perioada asta post-sarcina are și ea un oarecare efect, cauzele pot fi infinite.

| tunoi88 a răspuns:

Vina este a lui nu a ta. Ca barbat, trebuie sa fii inventiv in pat, nimic sa nu semene cu data trecuta. Am inteles ca iti iubesti sotul, dar eu cred ca nu este vina ta. Nu stiu cum sa iti spun, sunt lucurui pe care ar trebui sa ii le spun lui, nu tie. Intrebarea trebuia pusa de el ca sa pot sa pot oferii niste sfaturi.

Răspuns utilizator avertizat
| Bobbi1234 a răspuns:

Fiecare femeie se excita mai diferit. Unele ajung mai greu la orgasm prin penetrare. Asa ca incercati si prin alte metode pentru a te stimula si a ajunge la finalizare.