Dragoste este trecatoare ca si durerea si suferintele.Asa e tot timpul si cu orice om, n-ai putea sa schimbi nimic asa e dat sa fie.cind nu mai poti inchide ochii si gindeste ca esti impreuna cu el, incearca sa zimbesti cit de greu ar fi si fii mereu cu capul sus baietii mai sint si nu meritta sa suferim pentru ei.S-a dus unul va veni altul si tot asa pina iti vei gasi ursitul. daca suferi vei fi mai puternica atunci cind chiar va fi mai important.Nu te mai gindi ca suferi gandeste-te ca a fost doar o despartire de o persoana si numik mai mult.Bafta :*
Nu stiu despre ce vorbesti. Cred ca iti lipseste motivatia.Cand nu mai ai dragoste indragosteste-te de tine si vei gasi dragostea mai usor de cat vei crede.Fi propriul tau prieten si nu mai cauta ca un vampir sa te atasezi cu totul de alte persoane. Dragostea nu este durere, este fericire si intelegere.Numai bine.
Am ajuns la concluzia ca dragostea este trecatoare, azi te bucuri de ea iar peste ceva timp te dai cu capul de pereti intrebandu-te cu ce ai gresit...
Sa inteleg ca ai trecut recent prin asa ceva...
ai dreptate :dragostea e trecatoare(poate) dar si durerea la fel
Dragostea cu siguranta este trecatoare dar durerea nu prea cel putin in cazul meu...nu mai stiu ce sa fac si unde sa ma duc numai sa-l pot uita.
Trece si asta...
ca sa treaca mai repede ar trebui sa discuti cu cineva (prieteni, colegi, etc.)
te descarci
Oare mai exista prieteni cu adevar? eu nu prea cred. Iti sunt prieteni doar cand au nevoie de tine apoi nici nu te mai cunoaste.M-am saturat de asa" prieteni" mai bine lipsa.
Aici...aproape sunt de acord cu tine.
dar eu am 2 prieteni in care am incredere si din partea carora nu ma astept la asa ceva
Ma bucur pentru tine si eu am 2 prietene, dar nu mai am nici in ele prea multa incredere, cu una dintre ele mai vorbesc dar nu poate sa isi dea seama prin ce trec din moment ce ea nu simte ceea ce simt eu.
Nu trebuie sa simta ca sa inteleaga cum te simti.
eu nu am trecut prin asa ceva dar stiu cum te simti
Poate asa este cum zici tu...singura dorinta este sa-l pot uita si sa dispara din mintea mea definitiv...
Dragostea este o alipire sau o slabiciune pentru o persoana pentru care ai da totul iar atunci cand acea legatura se rupe apare durerea.
ToxicGirl întreabă: