Asa este si la noi fetele, nu toate isi exprima sentimentele si la fel pierdem persoana iubita. deci la toti e la fel. nu sti cum sa faci sa fie bine... si cand faci zici ca ai facut rau.
1 baieti nu sunt invatati sasi exprime sentimentele de mici ei sunt indrumati sa ti le ascunda
2 baietii isi arata iubirea prin fapte
3 cred ca lipsa de comunicare e o imensa gaura in orice relatie
De parca tu nu preferi fetele frumoase. Hai sa nu fim ipocriti. Te-ai uita la o fata urata?
E logic ca o persoana cu un aspect fizic placut sa aiba standarde inalte in ceea ce priveste fizicul.
Eu nu cred ca exista fete urate care sa aiba pretentii la Fat-frumos din lacrima pe cal inaripat. Daca ar fi asa, atunci ti-as da dreptate in ceea ce sustii.
Am afirmat ca ambele sexe isi alege partenerii in functie de fizic
crede-ma ca m-am interesat foarte mult de asta
De parca tu nu preferi fetele frumoase. Hai sa nu fim ipocriti. Te-ai uita la o fata urata?
sincer da as prefera o fata frumoasa de ce?
impulsul primitiv care nu trece prin cortexul ratiuni deci nu il pot controla
sunt fete care se astepta la asa ceva serios
Esti sigur? Intreb pentru ca am vazut o intrebare de-a ta in care mi se pare ca te lamentezi in legatura cu preferintele superficiale ale fetelor. Intrebi ca de ce pana si fetele urate au pretentia sa-si gaseasca un tip frumos.
Pai tu, ai spus ca preferi fete frumoase. Tu esti frumos? Ai cu ce sa-ti justifici pretentiile? Daca tot spui ca fetele ar trebui sa si le justifice.
Loredana numi incurca cuvintele, daca ai invatat biologie in scoala si auzit de genetica banuiesc ca sti ca avem instincte primare printre care si alegerea unei partener
eu n-am spus ca prefer cele frumoase si ca ne plac persoanle frumoase din cauza mosteniri genetice
Vad ca mereu aduci argumente stiintifice si pare ca ai o explicatie pentru tot dar in acelasi timp ai o gramada de neclaritati in ceea ce priveste ideologia feminina. Pai daca deja ti-e clar ca pur si simplu asa suntem programati genetic, atunci de ce mai pui intrebari ca de ce vor fetele nu stiu ce, de ce sunt nu stiu cum... etc. Pentru ca iti place sa te lamentezi, de ce nu recunosti?
Sa stii ca nu e o rusine sa fii frustrat. Uite si eu sunt frustrata ca am uitat sa-mi bag inghetata la congelator si mi s-a topit.
Ca experienta personala
1 teama de refuz
2 teama ca ma voi face de rusine
3 timiditatea
4 cum voi putea sa mai ma intarnersc cu x dupa accea daca ma va refuza sau nu
nu e vb ca nu ne dam seama e vb ca voi fetele vreti numa baieti cu banii si frumosi, asta e adevarul pe care il confirm din experienta persoanala
Nu sunt de acord aici, nu toate fetele vor baieti incredibil de frumosi si cu putere financiara. Sunt intr-adevar in numar mare si de aici si tendinta voastra de generalizare, dar categoric e o conceptie gresita, sau exprimata dupa cum ai spus si tu, dintr-o experienta personala care te-a dus la concluzia asta. Eu nu am pus niciodata accent pe asa ceva, cu ce te ajuta frumusetea atat de mult daca lasi de dorit in comportament. Nu traiesti cu o figurina de portelan, ci cu un suflet care simte...figurina se degradeaza in timp, insa latura interioara e ceva cu totul unic...parerea mea
Nu e o concptie sau tendita spre generalizare e un adevar stiintific, tu esti mica las ca cresti si o sa vezi ca astea sunt basme cu sufletul
1 fizic
2 statut social
asa va alegeti parteneri voi fetele, dupa cum observi nu toate sunt materialiste sau nu
eu vb de alegerea unui om in vederea unui partener
asta nu e discriminare
Nu sunt chiar atat de mica, nu am 13 ani, dar nu asta are importanta. Nu pentru toata lumea este primordial aspectul exterior si statutul social. Eu nu am nevoie de asa ceva, statutul social ti-l castigi personal prin munca si sacrificiu. Din nefericire ai intalnit tu poate persoana care sa te dezamageasca din acest punct de vedere si sa-ti pierzi increderea...
Toate spuneti asta /Eu nu am pus niciodata accent pe asa ceva, cu ce te ajuta frumusetea atat de mult daca lasi de dorit in comportament. Nu traiesti cu o figurina de portelan, ci cu un suflet care simte...figurina se degradeaza in timp, insa latura interioara e ceva cu totul unic...parerea mea happy/
pana cand te intarnesti si vezi ca e invers, fara suparare asta e ipocrizie, fi naibi sincera eu asta apreciez sinceritatea nu minciuna, imi place o fata care sa fie sincera sa-mi spuna ca vrea banii sau frumusete decat una cu suflete
Incredibil sau nu, exista si poate candva o sa te convingi, oricum nu sunt nimeni pentru tine ca sa incerc sa-ti schimb parerea. Exista atata falsitate in subiectul asta incat increderea multora e la pamant si inteleg lucrul asta. Eu spre exemplu, oricat de greu ti-ar fi sa crezi, as aprecia mai mult un mesaj scris cu sinceritate in care persoana pe care o iubesc sa-mi spuna ceea ce simte pentru mine. Acum depinde de fiecare, nu am niciun motiv sa suntin aici altceva si nu vreau sa demonstrez nimic. Este strict parerea mea, fara suparare
Pe de alta parte crezi ca toti baietii iubesc sincer si apreciaza numai caracterul unei fete? eu nu as fi atat de sigura. E trist ca iata oameni care mai pun inca pret pe valorile morale dau peste altii pentru care ele nu inseamna nimic si de aici dezamagire si nesiguranta.
Tu ma intelegeti gresit, eu n-am nimic cu persoanele materialiste si eu sunt materialist as fi ipocrit daca as spune ca nu sunt, nu ma deranjeaza adevarul il accept asa cum, deci eu n-am nimic cu o fata materialista din contra cred ca maturitatea cere materialism
sunt 2 feluri de materialism
cel lenes fete care stau pe spinarea barbatilor profitoare
cele care realizeaza ca fara banii nu poti exista
logic ca exista diferenta intre ele, deci nu le putem baga in acelasi oala, cunosc o fata care lucra, face facultate, face curs isi dai seama ca o asemenea fata nu ar avea motiv sasi ea un sarantoc sau un lenes
Pe de alta parte crezi ca toti baietii iubesc sincer si apreciaza numai caracterul unei fete
problema asta am mai dezbatuto pe TPU, explicatia logica, voi fetele vreti relati serioase noi spunem ca va oferimasa ceva ca sa ne atingem scopul, daca un baiat spune vreau sex va vi refuzat asa ca trebuie sa inventeze motive
Fiind fata pot sa-ti zic ca ai dreptate..fizic si bani..plus caracter normal.dar cam asta e in principiu..in special fizicul pentru ca la asta te uiti prima data a doua oara la bani adica nu trebuie sa fie un milionar dar macar asa cat de cat dar daca caracterul e unul infect atunci restul nici nu mai conteaza.sunt cat de sincera pot pana la urma de ce sa ascundem adevarul?
Este o intrebare foarte buna. Oricum in situatia ta, sfatul meu e ca tu stii mai bine si nu ar trebui sa te lasi influentata de sentimentele tale cand incerci sa cunosti pe cineva.Uni vor sa para mai "cocosi" de fel si uita sa isi exprime sentimentele.Bafta!
Asta se întâmplă la vârste mici, când n-ai experienţă(însă nu prea mici, un copil la 5 ani n-are nici-o problemă în a vorbi cu o fată, pe măsură ce creşte îi este tot mai greu). Motivele sunt evidente.
De ce este atat de greu?
Au o teamă de a o da în bară, de a fi refuzaţi, de a nu ieşi cum trebuie. Cum n-au experienţă nu ştiu dacă ce fac e bine sau nu. Aşa că mulţi evită câştigarea unei lupte datorită fricii de a o pierde, chiar dacă asta duce la pierdere instantă. E ca şi cum ai vrea să câştigi la loto dar tu nu joci niciodată.
E teama aia ca vor fi refuzati,iar in urma refuzului scade increderea in sine,,,,cunosc fenomenul mai bine ca oricine,,, sunt un lonewolf,,, uneori e din vina mea alteori din cauza celor din jurul meu cv sfaturi pentru mine da ai putea sa imi spui as aprecia,,, cineva mi a zis sa incerc sa cunosc fete din afara grupurilor mele (si asa micute) ca sa nu am ce sa pierd ,,,, nu stiu ce sa fac,,, urat nu sunt (arian) am doar o aura neagra, cam atat
Da, asta ma intrebam si eu de multe ori da na poate ca orgoliul ii impiedica sau poate unii baieti sunt mai indiferenti sau poate ca si ei iubesc dar nu sunt obisnuiti sa spuna ce ce simt, poate sunt mai inchisi in ei.
beausingurlamasamea întreabă: