Bine ai zis: fete!
Alergatul asta dupa bani, dureaza pana la o anumita varsta! Si nu este universal valabil!
Numai eu am auzit de fete/femei care isi intretin barbatii?
Numai eu am vazut barbati care alearga dupa fete de bani gata?
Fetele normale(nu alea de atarna in fiecare zi de alt barbat/bar)nu cauta in mod special vaieti frumosi/cu bani/cu pozitie sociala. Noi cautam pe cineva care sa ne iubeasca, sa nae faca sa ne simtim speciale si langa care sa ne simtit in siguranta. Ca ne uitam pe strada/filme/reviste dupa barbati frumosi e la fel de logic ca faptul ca voi faceti acelasi lucru in legatura cu femeile.
Daca tu si cei care au mai raspuns pe aici cred ca fetele vor bani si frumusete nu inseamna ca asa sunt toate. Inseamna ca nu ati cautat unde trebuie si ca luati ca prototip de femeie pitipoanca de cancan...
Prin similitudine, mosii de 60 si ceva de ani de ce se uita dupa alea frumoase si tinere?
Frumusetea e direct proportionala cu atractie fizica. Si e firesc sa fie asa. Tu te-ai uita la o "muma padurii"? Pe de alta parte, frumusetea e relativa, ca de-aia exista gusturi. Ce e frumos pentru unele, e urat pentru altele si tot asa. Un baiat poate fi frumos prin felul lui de a fi, nu neaparat sa aiba patratele si un zambet ca in reviste.
Femeia pune accent in special pe bani, si asta e direct proportional cu felu in care femeia arata, cu cat arata mai bine, cu atat pune accent mai mare
Gresesti, cunosc personal fata cu cur, sani, peste 17ani, si tot ce vreti voi in general, care are ca iubit o asche pe care nici Betty cea urata nu il lua, si il iubeste si el la fel.
Nu inteleg de ce le bagi pe toate in aiceiasi oala?
Nu sunt la fel si teoria se poate aplica la unele dar nu la toate.
Nu generaliza.
Sunt cazuri izolate. faza e ca daca te indragostesti nu prea ai ce sa faci
Da fetele se uita numai la bani si frumusetea fizica, dar mai putine pun accentul pe frumusetea interioara.
Cele ce sunt frumoase vor barbati frumosi si este un pic logic.
Cele urate vor barbati frumosi ceea ce nu pot intelege de ce.
Prima data ne uitam la cum arati totusi. Daca esti ultimul boschetar nu prea ai sanse la Shakira / Megan Fox.
Se pare ca pentru unele fete da. Putine sunt cele care cauta iubire nu frumusete. Trebuie sa cunosti un baiat pe dinautru pentru ca doar asa vezi cat de mult iti poate pplacea. Pe dinafara poate fii frumos daca nu are un comportament adecvat.
Pai nu tot baietii cauta fete frumoase cu sini mari cu forme la inceput? Ma inchipui ca tu te vei uita la o urita sau mai stiu eu o cosuroasa? La inceput toti se uita la frumusete(exterior)apoi cunoscind acea persoana mai bine se uita si la interior.
Sa stii ca nu toate alearga dupa bani
Nu m-as vedea niciodata cu unu chel cu burta si batran... Persoanl mi-ar fi rusine sa ies cu el pe strada sa se uite toti si toate dupa mine, ca vai cu cine stau degeaba are bani daca mi-e rusine sa ma afisez cu el. get it?
In ziua de azi banul e cea mai importanta calitate! pentru unele binenteles
aabaaab3278 întreabă:
Remusopen întreabă: