Serios? Wow sigur nu eşti şatenă? Cred că şatenele au un instinct matern dezvoltat, omul este cel mai pervers animal, poate face alte animale rele în alte privinţe să supere.
Deşi sunt,, mic'' cred că sunt 2 categorii femei şi blonde, nu degeaba sunt atâtea bancuri cu blonde, desigur am frustrări cu această culoare, căci am vrut ca prima mea prietenă să fie blondă, lucru care i-aş sfătui pe băieţi să nu o facă niciodată.
Voi ori vă prea exteriorizaţi ori vă interiorizaţi când vă despărţiţi, fiţi,, bărbate'' şi cred că totul o să fie oookkk de aia,, Mă doareee. De aia eşti viu'' Dentistul, a2a programare din cartea Scaunul torturii am citat. Dar se potriveşte şi la psihic, cred eu.
Asa e fetele sufera mai mult decat baietii dar asta nu inseamna ca nici baietii nu sufera fratele meu a stat 2 zile jumatate in camera pentru ca s-a despartiti d iubita sa cu care a fost impreuna d 2 ani sh 10 luni... dar pana l urma sau impakt
deci nu numai fetele sufera
daca te ajuta la ceva asculta melodia blaxy girls-daaa
Pentru ca ele sunt sortite sa iubeeasca si apoi sa sufere dar nu vei suferi daca vei iubi cu adevarat.