Poti sa traiesti linistita . Asa e pe la inceputuri mai ales daca ai sub 18 ani.
Si daca nu s-a despartit din vina ta, atunci cu atat mai mult. Te gandesti ca nu se merita sa-ti pierzi timpul cu respectivul si ca mai sunt si altii.
Iti este greu fara persoana iubita nu numai din cauza ca o iubesti ci mai mult din dependenta, devii dependenta de el, de relatie, si la fel ca ori ce alta dependenta trebuie tratata cu detasare, cauta simptomele unei dependente si comparele cu relatia ta. O sa te uimeasca asemanarile!
Deci din pacate viata cu noi este dura, ne face sa suferim din cauza dragostei, normal ca prima dragoste nu se uita niciodata, pentru ca este in inima pe vecie, dar totusi daca noi am peduto nu a fost vina noastra e vinapersoanei care ne lasa, pentrua o dragoste de prima data curata, pura si adevarata niciodata nu se va destrama, pentru ca este iubire reciproca, asta nu este iubire cind tu iubesti persoana dar ea pe tine nu te iubeste, in aceste situatii trebuie sa te incurajezi singura pe tine si sa mergi mai departe pe tot ce te doare si te face sa suferi, da, e greu sa uiti toate clipele, dar noi avem o viata si cum zice in Biblie sau fiecare pai are umbra lui, trebuie sa uiti. chiar daca e greu. ocupata cu alte lucruri care nu iti amintesc de pers. draga cu care ai fost, si viata tii inainte zimbeste tot timpul caci nu stii cine se indragosteste in zimbetul tau, asta e, sper ca te-am ajutat cu ce am putut))) succesc mai departe. Funda?
Cine are suflet bun si trage de greu o duce rau cand se intampla ruptura pana cand apare altcineva in locul ei.
Prima mea iubire a fost Professor Ann din "Aventurierii Spatiului" si sincer am cam uitat-o. Am avut si timp, ce-i drept. Mai, dar oare de ce simte omul nevoia asta de posesie atat de mare? Bucura-te de ce a fost. Oricum va veni o vreme cand nu vei mai putea avea nimic... cat mai tarziu, sa speram.
Si eu pot sa spun ca sunt la prima iubire ..nem despartit mai mult din vina mea iar ea sa conbinat cu altu dar nu a stat cu el numa 5 zile si dupa cand a inceput sa vb cu mine nu stiu parca o iubeam tot mai tare iar acum suntem din nou impreuna, ii f greu sa uiti prima iubere
anonim_4396 întreabă: