| cristinaanamaria a întrebat:

Oare de ce nu am noroc in dragoste? tot timpu baietii care ii vreau eu ma trateaza cu indiferenta, iar baietii care se tin dupa mine nu am sentimente pentru ei, simt ca nu imi voi gasi niciodata pe nimeni, ce sa fac? am suferit de 2 ori, prima data 6 ani dupa cineva (am renuntat la scoala m-am aruncat de la etaju 2 bine traiesc pentru ca am cazut in sarme etc) am fost f indiferenta cu baietii, si acum cand credeam ca am gasit baiatu pe care il iubesc, constat ca am fost dezamagita a 2 oara si mi-am taiat venele, oare iubirea nu este facuta pentru mine? imi e f greu sa ma atatasez de cineva, dupa 6 ani m-am atasat si m-am "ars" vreau sa iubesc si sa fiu fericita si nu reusesc, nu mai suport singuratatea, si daca sunt cu unu pentru care nu am sentimente viata nu are nici un rost (am 22 ani) in caz de vreti sa imi stiti varsta

5 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Dupa doua tentative de sinucidere nu ai incercat sa iei legatura cu un psiholog? Ai 22 de ani, o varsta la care viata ta ar trebuie sa fie ordonata.Noroc nu exista.Norocul ti-l faci tu.Si stii cum:iubindu-l pe cel care te iubeste

| rocky26 a răspuns:

ii iubim pe cei ce nu ne iubesc si ii ignoram pe cei care ne iubesc(siar da viata pentru noi)asta e realitatea!

| hermione a răspuns:

Sunt sigura ca intr-o zi iti vei gasi jumatea. ocupati timpul cu altceva ca sa uiti de durere.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te-ai aruncat de la etaj si ti-ai taiat venele. Si ce-ai rezolvat? Nu mai face lucruri de astea. Chiar daca e foarte greu, incearca sa uiti acele lucruri neplacute si dezamagirile din trecut. Ai 22 de ani. Nu esti batrana si ai toata viata inainte. Nu rezolvi nimic daca iti plangi singura de mila. Mai bine ai incerca sa tii capul sus si sa ai incredere. Tine mine, lucrurile pe care ti le doresti cel mai mult ti se intampla atunci cand te astepti cel mai putin. Deci, nu-ti pierde speranta. Bafta multahappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincera sa fiu, eu cred ca ar trebui neaparat sa mergi la un pshiholog.Chiar trebuie pentru ca doar ai 22 de ani straight face si ai 2 tentative de sinucidere straight face Pentru cine? Pentru 2 baieti care nu te-au apreciat? Gandeste-te ca sunt milioane de baieti care te-ar putea face fericita happy E viata ta in joc asa ca ridica, CAPUL SUS!

Ai toata viata inainte!

Zambeste, maine poate fii mai rauwinking!