Probabil nu ai atins o varsta adecvata ca sa iubesti (simturile tale nu sunt dezvoltate in proportie maxima).
Acuma depinde... ca nu esti singura si eu patesc la fel. o sa gasesti pe cineva cu care o sa vrei sa ramai iti garantez eu asteapta iesi prin parkuri una alta...
Poate pentru ca nu stii cum trebuie sa iubesti si ce presupune 'a iubii' pe cineva. O sa gasesti singura o persoana potrivita care sa-ti placa si inainte, si dupa ce aflii mai multe detalii despre el si atunci o sa simti ca plutesti fara probleme. Bafta!
Cred ca depinde de nume Adelin-dragastos iubaret (eu ma indragostesk super repede ) )Madalina-seducatoare (diavol frumos) Amalia-Baietzoaica (nu prea se indragosteste ) Maria-Prostanaca (se lasa prostita de toti)Ioana-din cate eu nu vrei sa stii la numele asta (daca te cheama asa E o problema )
Trebuie sa ai incredere in tine. Adica daca esti obsedata se te indragostesti asteapta baiatul portivit. Nu alege orice baiat doar ca simti nevoia sa te indragostesti
Oaw eu nu stiu ce sa fac cu dragostea asta nebuna caruia daca iar 1% sansa de implinire iar tu o cauti?
Mare figura este omenirea asta mereu cautam cea ce nu avem!
Mutubal întreabă: