| DaniGl a întrebat:

Oare de ce nu mai tin relatiile din ziua de astazi? Chiar nu mai exista sentimente adevarate? De ce aleg sa renunte in loc sa caute o solutie sa salveze relatia?

17 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Unii cauta, nu poti sa generalizezi. Cauti sa rezolvi situatia cand iubesti omul de langa tine. Asa cand nu mai ai sentimente si simti cum iti pierzi de tot interesul sau iti dai seama ca dintr-un mtiv sau altul relatia e toxica si iti opreste dezvoltarea ca persoana mai bine te retragi

| ROB3RT89 a răspuns:

Salut,
Esti cam superficial,nu crezi?
Uita-te mai bine in jurul tau,o sa vezi si relatii care tin,asta daca nu ai in cercul tau social exemple.
Daca ai vorbit in numele tau si din experienta ta,te cred.
Faza e ca in ziua de azi majoritatea barbatilor nu prea mai stiu sa vorbeasca si sa se comporte cu o femeie si nu fac decat sa stinga ori ce urma de atractie.
Cand sunt parasiti acuza ca femeile sunt curve,pe interes si multe altele.
Programarea sociala si mass- media isi fac treaba de minune si majoritatea au creierul spalat.
Comunicare nu prea mai e, doar temeri si retineri si interese.
Dar cum am zis mai sus, sunt si relatii ok care tin.
Trebuie doar sa ai rabdare sa gasesti persoana potrivita.
Iti zic eu, balta are peste cum se zice, pacat ca sunt prea multi pesecari nepriceputi care roiesc in jurul ei.
O amica mi-a zis odata ca primeste minim 30 de cereri de prietenie pe zi.
A primit un mesaj de genu "buna frumoaso, ce faci?"
Evident ca nu a dat importanta.
Pacat ca cei in cauza acuza dupa ce sunt respinsi, ei nu sunt de vina.
Uneori e frumos la inceput si dupa se vede lipsa de chimie si de compatibilitate.
Si ghici ce? Urmeaza despartirea...

| DaniGl explică (pentru ROB3RT89):

Nu vorbesc in numele meu, insa ce spui tu ca mai sunt relatii bazate pe sentimente adevarate, cei drept mai putine, dar mai sunt. Si daca ne gandim putin intr-o relatie nu greseste numai unul, gresesc amundoi. Aici conteaza mult de ambii ce isi doresc de la acea relatie, pentru ca daca unul dintre ei inca nu este pregatit sa dea totul degeaba intra in acea relatie, poate doar cu speranta ca intr-o zi va ajunge sa tina la celalalt. Referitor la compatibilite trebuie sa fie amundoi pe acelasi unda, sa traga amundoi in acelasi directie, ca altfel relatia este sortita esecului. Intr-o relatie trebuie sa fii gata sa dai totul, nu cu jumatati de masura.

| ROB3RT89 a răspuns (pentru DaniGl):

Nu dai totul,daca tu ca barbat ajungi sa te schimbe ea cum vrea,nu te vad bine.
Cred ca vreai sa spui ca ambii parteneri sa faca sacrificii.
Uneori se intampla,scorii nu sunt de acord sau nu accepta unele chesti.
Aici trebuie sa va descurcati cum puteti.
Comunicarea e sfanta.
Ea trebuie sa te vada ca pe o provocare, sa fie constienta ca trebuie sa munceasca si sa fie diferita sa merite atentia si sentimentele tale.
In caz contrar, daca te joaca pe degete vei face doar sa ajungi in friend zone.
Mai pe romaneste la despartire.
Dar stai linistit, cand o fi sa fie ceva, va fi...
O sa te convingi de asta!

| ROB3RT89 a răspuns:

Bravo,acum mai respira putin happy

| sweetys a răspuns:

Fiindca atractia fizica conteaza mai mult decat celelalte, si fiindca sunt atatea oportunitati sa stai cu si cu alte persoane, incat nu mai este necesar sa pui suflet si sa repari sau sa tii de o relatie, este mult mai usor sa prasesti si sa stai cu alta persoana.

| 4b a răspuns:

Nu tin pentru ca in ziua de azi nimeni nu mai stie sa iubeasca cu adevarat

| RAY a răspuns:

Dar cand a tinut? crezi ca relatia intre adam si eva a tinut? a tinut ca erau doar ei doi atat si eu dar, apoi omul a devenit o curva pe pamant, exista iubirea, exista persoane care iubesc cu adevarat, dar omul bun mereu sufera

| Frank51 a răspuns:

O relatie normala nu are probleme(grave). Sentimente exista si la aventuri stai linistit, dar depinde cat stau, si depinde si de ce fel de persoana esti. Greseala este atunci cand crezi ca partenerul tau este proprietatea ta.

| alina2k18 a răspuns:

Pentru ca nu e iubirewinking doar sex si diverse alte interesewinking
Daca zice ca te iubeste tu o iei de buna si pui botu?
laughing

| alina2k18 a răspuns:

'' dar cu siguranta mai exista si femei demne.''
Sa ma anunti si pe mine cand le gasesti pe femeilii astea demnewinking [demne de lupa, nu?winking ].

| CodrutElian1990 a răspuns:

Am citit toate postarile si trebuie sa recunosc ca eu le consider adevarate pe toate.
Traim in epoca internetului: comunicam rapid, ne indragostim rapid, ne despartim rapid. Comunicam pe net, ne iubim pe net, ne despartim pe net. Am ajuns sa nu ne cunoastem, dar sa comunicam, sa ne iubim, sa ne despartim.
Toate acestea: discutiile, sentimentele de iubire, cunoasterea sunt superficiale si determina o despartire fara resentimente.
In prezent cine nu a facut sex pana la 17-18 ani este bleg, o fata este inapoiata. N-ar fi nimic daca ar fi ca o incununare a iubirii, dar de cele mai multe ori se face ca sa fie in rand cu lumea.
In final precizez ca nu critic tinerii: acesta este mersul omenirii.

| CleanHeart a răspuns:

Din pacate oamenii din ziua de azi stau prost cu rabdarea si cand se strica ceva nu mai stau sa.l repare si pur si simplu il arunca

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu existã solutii, Sau cel putin nu ar trebui sa existe din partea tipului. Ci al tipei. Cam asa se despart majoritatea el pune la sentiment, ea se indeparteaza. In loc sa-i ofere spatiu o sufocã si gata e relatia. Aici când vorbim de tipi care chiar plac.

| Subsemnatul123 a răspuns:

Pentru ca sunt bazate pe interese. Daca exista o oarecare legatura sau atractie intre ei, o sa dispara dupa foarte putin timp.

| scriitor41063681 a răspuns:

Există numai că lumea se grăbeşte la iubit.