| AloneInTheDarkness a întrebat:

Oare de ce numai baietii rai au sunt iubiti de fete si au noroc in dragoste in ziua de azi iar cei mai cuminti sunt calcati in picioare si se fac misto de ei? De ce pe noi nu ne puteti iubi doar pentru ca suntem mai diferity?

Răspuns Câştigător
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Chaterinna dixit: „Pe masura ce cresc si se lamuresc cum stau treburile, incep sa-i aprecieze si pe cei cuminti." - FALS.
E în natura umană (respectiv feminină în cazul ăsta) să fie atrasă de bărbați cu aer de „puternici" în timp ce așa-șii „de treabă" de regulă trec drept „pămpălăi" (și unii dintre ei chiar și sunt).
Soluția nu este să stai tu pe uscat așteptând-o pe acea una la suta de mii care este doar excepția ce confirmă regula pentru care să fii tu cavalerul pe cal alb. Soluția e să fii și tu al dracu, să înveți să spui „nu" cât mai des și-atunci or să vină singure la tine și o să mai ceară.

Succes!

| Chaterinna a răspuns (pentru kongeriket):

Domnule " expert TPU ", ceea ce spun eu este fals in opinia dumitale, in opinia mea este cat se poate de adevarat. In apararea mea voi afirma ca natura umana are manifestari dintre cele mai diverse, ma indoiesc ca la varsta dumitale le cunosti pe toate, asa ca n-o bate in cuie. In fine, m-as gandi de doua ori inainte sa-i spun unui copil pe care nu-l cunosc " solutia e sa fii si tu al dracu ", pentru ca s-ar putea sa inteleaga gresit indemnul.

| kongeriket a răspuns (pentru Chaterinna):

Sincer opinia ta sau a mea contează puțin spre deloc. Ce contează este realitatea. Și dacă nu ești convinsă că ceea ce am spus eu este realitatea, ești invitata mea să privești puțin în jurul tău și să te convingi singură că am dreptate.
Omul vrea să facă sex, să aibă femei în jurul lui - iar ceea ce am spus eu este adevărul experimentat de toți cei care au avut parte de mult sex la viața lor și este confirmat de fiecare individ în parte care a încercat soluția.
„s-ar putea sa inteleaga gresit indemnul." - Cum? Adică s-ar putea să înțeleagă îndemnul în sensul „nu mai fi sclavul femeii și fă ce te taie pe tine capul și pune-te pe tine întotdeauna fără excepție mai presus"? Așa?! Dacă-l înțelege așa e foarte bine. E momentul ca era privilegiului feminin să înceteze. Nu eu am îndemnat femeile să se viseze egale, dar dacă tot au făcut-o, atunci ar fi bine să primească cu căldură și cealaltă față a egalității - aceea de a fi tratată de bărbați exact la fel cum sunt tratați bărbații de alți bărbați și de societate ca întreg.

Was alekum salam.

17 răspunsuri:
| vladmR a răspuns:

Pentru ca esti considerat intotdeauna un amic. Invata sa nu mai zici "da" tot timpul. Asta o sa te ajute mult.

| DeeaMarry a răspuns:

Nu e chiar asa.
Pur si simplu nu ai intalnit fata potrivita. Poate ca, fara sa iti dai seama, pui ochii tot pe fete nepotrivite.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fetele care prefera "baietii rai" sunt fete care nu merita baieti bunihappy Mai rar intalnesti o fata care sa prefere un baiat cuminte, asta e adevarat, dar cand o intalnesti stii sigur ca te va iubihappy Deci nu e problema ca fetele nu iubesc baietii cuminti.

P.S: baietii rai sunt iubiti doar de pitipoance din cate am observat happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu-i vorba ca fetele fac ceva gresit.
Asa este dat sa fie.
Fetele cuminti iubesc baietii rai.
Ei sunt asa mai thinking stiu ei ce sa si cum sa faca sa ajunga la inima fetei.Nu ai ce face daca esti cuminte. Poate o sa gasesti o fata care iubeste baietii cuminti desi ma indoiesc.In plus cei rai sunt mai frumosi sa zicem asa..si cei frumosi au mereu fete pe langa ei.Au noroc si asta este.

| AloneInTheDarkness explică (pentru anonim_4396):

Si eu m-am resemnat k o sa gasesc o fatacare sa ma iubeasca si prefere sa raman singur de akumincolo o sa le resping pe toate si o sa ma portcu ele ca cu niste carpe ca vad ca cei care o fac primesc ''iubire''Ma intreb daca fetele sunt oameni sau animale oh go on

| Georgyyyyyyy a răspuns (pentru AloneInTheDarkness):

Buna..nu toate fetele sunt asa in lumea asta...depinde de caracterul fiecarei fete..de ex unele st mai cuminti altele mai fitoase, puse pe distractii etc..sunt si fete care prefera baieti cuminti cu care sa se inteleaga si oricum st sigura k si tu iti vei gasi o fata pe placul tau sa va intelegeti si sa va iubiti deoarece orice om in lumea asta odata si odata isi va gasi perechea inimii si nu v-a sta singur pe pamant dar acum depinde daca veti avea acelasi caracter ca nu toate il au la fel e ff diferit...dar pot spune ca depinde mult si d caracter felul cum esti de a fi fata sau baiat, dar acum dep d fiecare cum iti face si viata. sper sa ai noroc!

| anonim_4396 a răspuns (pentru AloneInTheDarkness):

Nu am zis ca nu sunt si fete cuminti pe lume tongue doar ca sunt greu de gasit si de obicei cand se gaseste unaa mereu cel care o gaseste nu stie sa o pretuiasca si se poarta urat cu ea(o inseala, o bate etc.).Ce sa faci? Asta-i viata!
Nu trebuie sa le respingi pe toate si sa te porti cu ele ca cu niste carpe pentru ca daca intalnesti una nu o sa mai stii daca e cuminte sau nu mai ales daca te porti tu asa cu ea. Sper ca ai inteles ce vreau sa zic.hee hee

| AloneInTheDarkness explică (pentru Georgyyyyyyy):

(ady_ivanceanu_mereu)id meu nu iti pot trimite mesaj asa ca tyl las aici kiss

| RetardedRacoons a răspuns:

Vestea buna e ca vei gasi in cele din urma o fata care sa te iubeasca si pe tine.
Vestea proasta e ca acea fata va fi cel mai probabil grasa si urata.
Vestea buna e ca macar vei da la buci.
Vestea proasta e ca vor fi buci de grasana, pline de celulita si vergeturi iar tu vei deveni partial impotent.
Vestea buna e ca macar esti tanar si sanatos.
Vestea proasta e ca boala va veni cu timpul si vei muri in cele din urma langa o grasa nasoala.

| SakonSIUkon a răspuns:

Baietii rai au bani si intotdeauna aia rai sunt mai frumosi sau marea majoritate.

| Chaterinna a răspuns:

Ai dreptate, fetele prefera baietii rai, dar numai cand sunt mici. Pe masura ce cresc si se lamuresc cum stau treburile, incep sa-i aprecieze si pe cei cuminti. Exista insa si o categorie mai aparte de fete carora nu le plac niciodata baietii rai. Deci, bafta!

| MyhaytzaDjBeTa a răspuns:

Incearca sa fi ca ceilalti si indiferent si date cu parfumwinking

| Stefan2323 a răspuns:

Eu de exemplu acum am terminat scoala generala si pana acum 4 zile nu am avut nici o prietena din cauza ca nu eram chiar rau eram normal adica nici rau nici handicapat sa stau si sa ma uit cum dau aia in mine. Faza este ca ieri am primit primul sarut.Nu conteaza cum esti eu nu sunt gras sunt slabut si nu am muschii la maini am doar la picioare si patratele deoarece fac atletism si nu am ce face cu mainile acolo.trebuie sa astepti fata care ti se potriveste cum am facut eu sper ca te-am ajutat

| roshkitza a răspuns:

Fiecare fata are preferintele ei man big grin eu sincer ma bucur ca nu ma baga nici o fata de genu ala in seama tonguewinking

| Nickki a răspuns:

Fetele se plictisesc cu baietii cuminti