Vrem sa fim admirate. Nu vrem sa fim jignite sau hartuite sau sa nu fim interpretate gresit.
Pãi trebuie sa fii rezistent, sa ii te rezisti frumusetii fizice si formelor si sa vezi prin ochii lor, sufletul lor si ce personalitate buna au
Dacã te gândesti doar la cat de sexoasa e pãi sigur ca iti da cu split, esti un virgin penibil disperat asta le dezgusta, un badboy il doare fix in 14 de cum aratã ea si de asta il si vede atractiv ce dracu? Adicã de ce esti in stare pisi, cu Ce ma inpresionezi pe mine in afara de fund si tâte si o fatã draguta?
Daca te uiti la ea = o consideri obiect sexual, daca nu te uiti esti gay )))))
Alea sunt imature sau babe
O fata sincera in sf si frumoasa, da asa spun unele, sa nu ma uit la ele ca cica le transform in obiecte sexuale, imi inchid ochii pe strada sa nu le strezez, da parca hetrosexual inseamna a fi atras sexual de sexul opus
Lăsând la o parte ceea ce credeți, domnilor, noi ne petrecem o parte din timp in oglinda. Eu, spre exemplu, n-am oglinzi prea mari in casa... și as cam vrea sa încap in ele.
O facem pentru noi.
Nu te cunosc si nu personalizez, asa ca nu te infuria... dar, cu alte cuvinte, femeie nu are voie sa se ingrijeasca de aspectul ei. Femeia trebuie sa fie sclava.