Hey...Ar trebui sa ii spui, totusi. Adica daca nu o faci dupa aceea poate iti va parea rau. Orice ai face insa, fii puternica! Totul va fi bine.
Durerea din suflet e insuportabila, iar timp de un an nu e seara sa nu adorm cu lacrimi in ochii... Nu mai rezist imi vine sa strig, sa tip, sa fug departe, sa mor...
Consider ca din moment ce spui "a fost odata".ar fi bine pentru tine treptat sa renunti la trecut.Nu este o cale mai scurta sa iti treaca tristetea din suflet... e greu, dar ai incredere in tine si incet incet vei reusi.Momentele frumoase ce odata le-am trait ne mai pot face sa zambim din cand in cand dar nu traim prin ele, niciodata nu va mai fi la fel. Oferati sansa sa mai cunosti si alte persoane, nu te izola, vor mai fi momente care te vor face fericita! Comunica cu cei din jurul tau, ocupati timpul astfel incat sa nu ai timp sa rascolesti iar trecutul.Concentreaza-te pe lucrurile care te relaxeaza dar si cele care trebuiesc facute.Nu te inconjura de poze si tot felul de lucruri care tin vie o amintire ce nu te lasa sa dormi linistita.Incepe cu inceputul, constientizeaza ca trebuie sa mergi mai departe, ca nu o poti tine asa la infinit.
Renuntsa la trecut... Nimic nu dureaza pentru totdeauna, iar daca te`ai duce la el sa vada cat de rau iti merge, ar fi ca si cum i`ai cersi mila. Cu sigurantsa vei mai avea prieteni in viitor, desi acum ai impresia ca doar el conteaza. Gandeste`te si la partsile negative ale situatsiei, ca iti irosesti adolescenntsa ( caci banuiesc ca varsta asta o ai ) degeaba. Ca ai atatea lucruri mai importante de facut si o viata inainte.
Primul pas ar fi: ia o foaie si un pix, asterne pe hartie tot ce ai avea sa-i impartasesti, exprima-te ca si cum ar fi in fata ta si te-ar asculta, descarca-te fara nicio retinere, dupa care reciteste ce-ai scris... revino si spune-ne cum te simti, sa putem trece la pasul 2.
Dulceata....sa-ti dau un exemplu de situatie mai proasta: am fost best friends si colegi si apoi impreuna si ne-am despartit si acum suntem colegi in continuare...si o vad in fiecare zi... si inainte nu era zi sa nu ma gandesc o clipa la ea...si chiar si in ziua de azi dupa 6 luni de la despartire se mai simte lipsa ei(relatia noastra din prezsent e una rece si distanta)
linarkfts întreabă: