| RAY a întrebat:

Oare de ce unele fete nu se ataseaza de tine desi vorbesti cu ea zilnic? oare barbati se indragostesc mai repede iar fetele mai greu? nu inteleg chestia asta cu a avea prieteni de sex opus pai si daca se naste un atasament in timp ce faci? e mai bine sa eviti asa ceva in prezent?

Răspuns Câştigător
| Nemessys a răspuns:

1. Cu cat e mai frumos baiatul, cu atat se ataseaza mai repede de el. happy Degeaba vorbesc cu el zilnic daca nu-i place fata lui tongue. Pot sa si vorbeasca de plictiseala, iar atunci cand da peste altul mai frumos, gata. il ignora pe celalalt. happy
2. Barbatii se indragostesc mai repede datorita dorintei sexuale.
3. Eu sunt de parere ca nu prea are cum sa fie prietenie intre doua persoane de sex opus. Pana la urma cineva tot trebuie sa se indragostesca de celalalt. Insa nu pot sa zic ca nu sunt si de astia care au prietenii chiar si de 2-3 ani. Sau mai mult. habar n-am.
Ce ar trebui sa faci daca se naste un atasament? Pai. cel mai bine ar fi sa-i spuna. Insa multe persoane care au asa o prietenie le este frica sa o faca. Si cand o fac, celalalt este intr-un fel,, fortat" sa accepte. Si stii de ce? Uite. sa zicem ca baiatul s-a indragostit de fata, ii spune si fata intr-un fel nu vrea sa zica,, da" pentru ca nu simte nimic, dar nu vrea sa zica nici,, nu" deoarece ii este un foarte bun prieten si nu ar vrea sa sufere din cauza ei. happy

| RAY explică (pentru Nemessys):

Foarte bun raspuns, sehr gut, sa vedem un sfat pentru mine sa evit socializarea cu sexul opus? sa evita oricine care nu e placut fizic contactul cu sexul opus?

| BlackRose03 a răspuns (pentru Nemessys):

1.Aici tin sa te contrazic. Când eram ceva mai mica aveam numerosi prieteni, majoritatea fiind băieți.Si dădeam atentie doar celor de care eram atrasa moral, de cei care ma făceau sa rad si sa ma simt mai bine, optimista.Nu de cei atractivi fizic.Nici acum nu m-am schimbat, doar ca nu mai am asa multi prieteni.

| RAY explică (pentru BlackRose03):

Sa fim seriosi da cand era vorba de amici dar cand e vorba de un iubit conteaza fizicul, asta a spus si el ca voi stati cu baieti de care nu place din plictiseala iar cand dati peste unu care va atrage fugiti la el, dovada vesnica locatie zona prieteniei

| Nemessys a răspuns (pentru BlackRose03):

Eu vorbesc de cei care au varsta de 15+.
Asa. cand ai 6 ani si dai de un baiat. iti dai seama ca poti avea o relatie de prietenie cu el si de 5 ani. foarte usor, fara sa te indragostesti. Atunci nu conta fizicul deloc. Doar sa fie cum ai zis tu. amuzant si de treaba. straight face

Abia la pubertate apare dorinta sexuala

| BlackRose03 a răspuns (pentru RAY):

1.Is la pubertate de ceva timp si de 3 ani simt atractia sexuală dar imi pot controla cu usurinta aceste nevoi minore.
2.Ii vad pe toti drept prieteni. Când vorbesc cu un baiat atractiv fizic simt ceva, dar doar pentru aspect.Nu as începe o relație cu acesta sau as sta cu el pentru fizic.
3.Nu sunt genul de persoana care foloseste oamenii.Gen...stau cu cineva din plictiseala, iar cand sunt binedispusa si apare unu mai bun dau fuga la ala.Degeaba fizic daca nu exista intelegere reciprocă si ambiții comune.
4.Sunt mai mereu plictisită si ma distrez cu adevarat făcând ce imi place, nu imi bat capul cu iubiri trecătoare si prieteni falsi.
5. Daca as minti de ce as mai spune asta? Nu imi plac mincinosii si nu m-as da drept altcineva.
Dar crezi ce vrei despre toate fetele. Poate ca ai dreptate. =]
Vedem daca devin precum una dintre cele descrise mai sus de catre tine in anii următori.Desi ma cam îndoiesc...

Poate esti bisexuala, este usor sa reprimi dorinta sexuala, noi simtim dorinta sexuala mult mai puternic, de aia ne si atasam mai repede

Simt atractie doar pentru băieți, nu-ti fa griji. laughing Dar pentru asta nu cer nr fiecarui băiat atractiv pe care il vad pe strada.
Si fetele simt dorinta sexuală si se atasează de băieți cu usurinta.
Daca as fi fost băiat crezi ca as fi spus altceva?
De la o persoana care nu crede in iubire si nu doreste relatii desi simte atractie la o persoana obsedată sexual, sau ca sa nu exageram, la cineva care sta cu un altcineva fata de care nu simte atractie doar din plictiseala pentru ca sexul ar fi fost diferit?
Nu prea cred. Poate voi aveti sentimentul mai puternic, dar diferenta nu e atât de mare.

Voi fetele simiti ceva cand va atrage acel baiat fizic, nu stiu ce simiti voi de in 2 saptamani uitati acel baiat dar asta e altceva

Nu am dat niciodată la o parte pe cineva.Multi mi-au cerut sfaturi si le-am ascultat problemele.Am fost mereu politicoasă si inca sunt.
Imi place sa cunosc in viata reala cat si in mediul virtual persoane noi, sa-mi fac prieteni.Nu eu imi doresc asta, ei vin la mine.In general băieți...
Si desi am incercat mereu sa fiu o buna prietena pana la final tot eu am ajuns sa fiu data la o parte.Stiu cum se simte,e destul de dureros.
De asta nu as putea sa dau pe cineva la o parte., fie el băiat sau fata, urat sau frumos, prost sau inteligent.
Nu stiu ce simt sau ce fac altele, dar fiecare e diferit.

De ce nu spui de la bun inceput ca nu cauti o relatie si doar o amicitie?

Um....cred ca ti-am raspuns recent la o alta intrebare în care ti-am spus ca le zic de la inceput ca nu-mi doresc o relație.
Dar unii vorbesc cu tine pentru a-i asculta pret de cateva zile si cand isi rezolva problemele te sau la o parte.Cine e de vina?

Cu toti avem interese rose

47 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

Nu e nici rau, dar nici bine asa cum e cazul, insa e ceva simpatic daca se mentine ceva pe termen cat mai lung)))).

| RAY explică (pentru Drimmero):

De ce? de ce ar fi simpatic sa stii ca ai vorbit cu una un an in fiecare zi ai fost ca un frate pentru ea iar ea acum e cu altul? mai ales ca multe isi dau impresia ca esti intr-o relatie cu ele pana isi povestesc de faptul ca le place de x

| Drimmero a răspuns (pentru RAY):

Eu ma refeream doar la situatia in care iese ceva, nu in cazul in care ajungi un trist in zona prieteniei,, trebuie sa stii sa te impui din prima ca sa nu cazi in barlogul ala.

Iese ceva cand esti un barbat frumos, cand nu o atragi iese vise, sperante, iluzi atat
tu ai fost acolo in zona vreodata?

Nu am eu timp de prostii de genul, Ray, eu de fel nu sunt rabdator cu cine nu trebuie, daca ma plictiseste fata, nici c-o bag in seama de prea multe ori.

Cat ai sta dupa una pana sa faceti sex?

Habar nu am, nu pot sa aproximez pe saptamani, luni.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Nemessys):

Ma doare burta de la ras rolling on the floor

| T0T a răspuns:

Dacă se formează un atașament și știi că nu îți iese nimic, renunți. E ok să ai prieteni și de sex opus, atracția nu e pentru oricine.

| SG1995 a răspuns:

Depinde, daca nu e atractie, nu conteaza cat vorbesti cu o tipa, acum vreo 5 ani am cunoscut o tipa aici pe site si aveam chestii in comun, vorbea in fiecare zi cateva ore pe zi, dar n-a fost nimic intre noi, inca suntem prieteni si vorbim destul de rar acum.

| RAY explică (pentru SG1995):

Pacat seby, ai suferit man?

| SG1995 a răspuns (pentru RAY):

Nu, pentru ca nu sunt atras de ea, desi da are fler, e inteligenta, pur si simplu n-a fost aceea scipire.

| Nemessys a răspuns:

A da. sa nu uitam de,, Dau note :* "
Iti dai seama ca si acele note sunt pentru fata. happy
1- durex iti cere scuze
2- mai bine nu comentai
3- bleax
.
.
.
.
etc
Si la 11 este crush. straight face
Deci dupa cum am zis, acele note se dau dupa fata. dar daca apuci sa vorbesti o jumatate de ora cu persoana respectiva, sa vezi cum scade nota rolling on the floor)). Bine. nu si in cazul baietilor ca vai de mine,, sa nu supere fata". Oricum majoritatea nu merg pe vorba,, degeaba e frumoasa daca-i proasta". Iti dai seama ca desteapta si prost, nu fac o combinatie buna. happy Deci eu nu pot sa cred ca exista baiat prost care vrea o fata desteapta. happy

| GoldenZenith a răspuns:

Evita! Fugi de treaba asta ca de ciuma bubonică!

| RAY explică (pentru GoldenZenith):

Serios si de tine sa fug?

| GoldenZenith a răspuns:

De mine, nu. La mine e altceva. big grin

| RAY explică (pentru GoldenZenith):

Dar daca in timp ma atasez si de tine ce facem?

| GoldenZenith a răspuns (pentru RAY):

Tu știi mai bine. tongue

| BlackRose03 a răspuns:

"Oare de ce unele fete nu se ataseaza de tine desi vorbesti cu ea zilnic?"
Daca e o relație în viata reala e cam greu sa nu te atasezi de cineva care vorbeste cu tine zilnic de o perioada mai lunga de timp.
Trebuie sa fi lipsit de sentimente sau psihopat/sociopat astfel incat sa nu simti nimic fata de o persoana care ti-a fost alături si te-a sprijinit vorbind cu tine si dandu-ti sfaturi in momente dificile.
Desigur, daca o fata isi petrece timpul cu cineva din politete sau e dezgustata fizic si moral de acel cineva atasamentul e inexistent.

"Oare barbati se indragostesc mai repede iar fetele mai greu?"
Poate...
Băieții pe care ii cunosc sunt incapabili sa vadă o fata drept o amică.

"Nu inteleg chestia asta cu a avea prieteni de sex opus pai si daca se naste un atasament in timp ce faci?"
Nu e vina fetelor ca băieții le vad drept niste viitoare partenere.
Sunt fete care se inteleg mai bine cu băieții. Daca cineva se îndrăgosteste de o astfel de fata cine e de vina?
Ea pentru ca l-a vazut drept o persoana de încredere si un prieten apropiat sau el pentru ca consideră persoanele de sex opus niste posibile ținte?
Cel care se îndrăgosteste e de vina doar in cazul in care se da drept victima.
De ce ar trebui sa fie vinovată fata daca el s-a indragostit?
De fiecare data ala/aia care baga pe cineva in friend zone e considerat/a un om îngrozitor.
De ce trebuie sa fim prieteni doar cu persoanele de acelasi sex pentru a nu fi judecați?
De ce trebuie sa ne ferim de oameni pentru a nu ne îndrăgosti de acestia?

"E mai bine sa eviti asa ceva in prezent?"
De ce as evita o prietenie cu un baiat de varsta mea?
Pentru mine toti sunt la fel, fie băieți sau fete.

Da asa e, noi vedem in fete viitoare partenere voi vedeti prieteni sau iubit, e o mare diferenta asta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Oare de ce unele fete nu se ataseaza de tine desi vorbesti cu ea zilnic?" Poate tu nu esti singurul fraier cu care ea isi pierde timpul si este altul care e mai interesant ca tine, si s/a atasat de ala nu de tine. CIne naiba are raspunsul exact la asa intrebare.

| RAY explică (pentru anonim_4396):

Nu inteleg de ce le place sa bage baieti in zona prieteniei si sa profite de ei

| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Avand in vedere ca fetele femeile sunt mult mai drama queen decat sexul opus, e bine pentru ele sa aiba cati mai multi oameni la care sa se planga. La greu un barbat se limiteaza la sticla pe cand femeia se duce si se boceste la cine apuca. Fie cea mai buna prietena sau cel mai de treaba gay, scuze, baiat care il stie.

| Nemessys a răspuns (pentru RAY):

Poate sa le ajute la ceva. De exemplu ce nu are iubi, are un alt prost din zona prieteniei.
Gen... iubi nu se pricepe la IT dar are alt prost care ii poate repara telefonul / laptop-ul oricand
Iubi nu se pricepe la dat sfaturi dar are un alt prost care este,, psiholog" si se pricepe.
Iubi este ocupat dar are alt prost care sta 24/24 in casa si poate sa vorbeasca cu el oricand...

Deci. se poate. Si saracii baieti fac asta cu speranta ca o sa fie cu ei.

Dar HEY! ce are iubi si nu au ceilalti? Corp, inaltime, musci poate si bani, masina big grin.

Dar prin asta provoaca suferinta,de multe ori te pupa, te lasa sa o iei in brate, isi trimite mesaje non stop, isi da iluzia ca e iubita ta, sunt constiente ca dau senzatia de o relatie sau nu isi dau seama?

Mare dreptate ai man,prosti fac totul pe gratis, nici sex nu primesc macar, jalnic sincer, dar adevarul e ca multi baieti sunt catelusi, fac orice ca sa o ajute

"sunt constiente ca dau senzatia de o relatie sau nu isi dau seama" Avand in vedere ca genul feminin se pupa in fund ca sunt mai mature ca sexul opus, ai zice ca isi dau seama de asa ceva. Dar lasa ca noi stim ca doar baietii fac asa, fetele nu se joaca cu sentimentele baietilor, ele sunt prea de treabawinking

Da,asa e, pacat ca multe provoaca suferinta cu buna stiinta, aiurea ca ele aleg badboys care se joaca cu ele dar se plange la alti baieti

Eu nu le condamn. Bravo lor ca stiu sa joace baietii pe degete, daca esti prost atunci meriti sa fii tratat ca unul. Prea fatalai sunt baietii sec 21. Si/au pierdut ****. Stiu ca se va gasi un ratat sa inteleaga ca zic ca trebuie sa iti bati joc de fete ( o minte ingusta doar asta ar intelege din ce am zis ) dar nu asta zic. Multi baieti nu sunt prosti, isi dau seama ca sunt luati de prosti dar totusi stau si indura ca nu au ceva mai bun de facut.

| Nemessys a răspuns (pentru RAY):

Sau cum mai sunt O GROAZA de baieti. Care ar face orice pentru o bucata de ***. happy Stii si tu. genul ala de lingusitori sau pupincuristi care ar face orice pentru orice fata, dar cu baietii se comporta de parca ar fi moartea.

De exemplu. Sa zicem ca suntem intr-o clasa. Si este un coleg nou care nu cunoaste PE NIMENI! Bun... intr-o pauza un baiat se duce la acel coleg si ii spune :
-Salut, ce faci? Uite, eu sunt Alex. As putea sa TE ROG FRUMOS sa-mi dai tema la romana?
-Sorry man. nu am facut-o.

Dar daca vine o fata (si mai ales frumoasa)
-Hei colegutu nou, imi dai si mie tema la romana ( Plus o fata de aia fermecatoare si care-l face sa aiba o fata asemanatoare cu,, @_@ " Adica-i,, hipnotizat" )
-Aaa. ahm. ce ce? romana tema? A da. uite ia-o.
-Multumesc dragutule :* :* :*

Si gata. happy Cu acel,, dragutule" si cu inca o fata de aia, l-a vrajit. happy Sincer urasc oamenii de genul asta. Adica e ok sa fii dragut cu o fata. Insa exista diferenta intre,, dragut" si,, slav".winking

Dar n-ai ce sa zici. Fetele alea sunt destepte. Bravo lor ca stiu sa profite de ceea ce au intre picioare.

| Nemessys a răspuns (pentru anonim_4396):

Cand le mai vad pe unele pe Facebook cum sufera dupa prostii care si-au batut joc de ele... Dar sufera mult si bine -_-. Cu statusuri, cu poze. mai sunt si unele care se taie, fac poza si o pun pe Facebook, scriind la descriere DOBICULE! sau UITE CE FAC DIN CAUZA TA!

Si dupa ajung la concluzia ca toti baietii sunt la fel ca niciunul nu mai stiu sa iubeasca o fata straight face.

Apoi iar. peste o saptamana, vad unul frumos : BUNA! happy
Intr-un fel ele se plang de un anumit tip de baieti, dar tot acel tip le si atrage. E ca si cum ar fi un om pe orbita pamantului. Nu poate sa ramana pe orbita petnru ca asa i se duce oxigenul. Dar nu poate nici sa se duca pe pamant pentru ca s-ar izbi de el si ar muri. Sau ar arde inainte sa aterizeze. tongue

| DaniAdrian a răspuns:

Intotdeauna barbati se indragostesc mult mai repede decat fetele, noi am vazut, nea placut daca mai saruta si bine gata asta a fost, in schimb la ele dureaza pana se indragostesc

| RAY explică (pentru DaniAdrian):

Sa sti ca isi dau dreptate, poti conversa cu ea zilnic ca fata nu va simti nimic pentru tine, dar daca vede un tip frumos e alta poveste, ele nu au dorinta asta sexuala ca noi, o au mult mai mica, unde mai pun si faptul ca la despartire ele in 2 saptamanii te-a uitat in scimb la barbati durata e de 6 luni sau mereu, fetele iubesc greu si te uita repede