Buna, parerea mea e ca daca chiar te iubea si ii pasa cu adevarat de tine, se impaca demult cu tine, dar se pare ca el nu vrea nici sa fie cu tine dar nici fara tine.Mai bine abtine-te sa il saruti si fa pe indiferenta, ignora-l putin ca asa e mai bine; daca isi doreste sa fie cu tine, te va cauta el si iti va cere impacare.
El nu e cu tine si totusi atunci pentru. ce e gelos? Odata ce ai terminat-o cu cineva puteti fi eventual amici, dar voi din moment ce va sarutati exista o relatie intre voi, nu sunteti nici amici doar si totusi nu sunteti impreuna pe bune.
Ar trebui sa discuti cu el si daca nu se impaca cu tine, atunci nu ii mai permite sa te sarute, nu il saruta ca asa mai mult rau iti faci tie. Ori va impacati, ori fiecare sa isi vada de drumul lui.
Deci, sa vad daca eu inteleg bine, adica va intalniti in fiecare zi si va comportati de parca ati fi impreuna, dar intre timp tu afirmi ca nu se vede ca tine la tine? Eu spun ca tine la tine altfel nu s-ar fi intalnit cu tine, nu toti se manifesta la fel cand isi arata sentimentele, din pacate gelozia e o boala grea.Nu inteleg de ce nu ii poti spune acelui tip sa nu te mai caute si sa te scapi de ala mai ales cand stii ca o sa ai certuri cu prietenul? Ca si sfat, scapa de tipul ala, fa-l sa inteleaga pe prietenul tau ca el e mai important aratandu-i lucrul asta prin gesturi si vorbe. Sper ca am reusit cumva sa te ajut Si in timpul certurilor incearca sa fii mai calma si sa ii explici clar cum stau treburile
Ia-l la o discutie serioasa si intreaba-l daca vrea sa va mai impacati. Daca zice da, da-ti-i bice, daca zice nu las-o balta. Mai mult te chinui continuand asa, si asa nici nu ai ocazia sa intalnesti un baiat care sa te iubeasca cu adevarat.
Bafta...si sper sa alegi ce e cel mai bine pentru. tine pupici:*