| nemaipomenita a întrebat:

Oare e ok Daca ma dau cu lama in zona intima pentru ca imi e rusine sa ma duc la salon, cer o parere de la baieti?

5 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

O pasarica nu poate fi considerata apetisanta fara o freza frumoasa si ingrijita deoarece este lipsita de farmecul ei natural care sa-ti incite imaginatia si dorintele sexuale.

| corbulalbrosu a răspuns:

Ma intreb daca chinurile periodice la care te supui isi au rostul sau se datoreaza doar mofturilor de a fi in ton cu celelalte?

| mihai69 a răspuns:

În principiu e OK; dar trebuie să ai mare grijă să nu te tai. N-ar fi rău la început să cauți pe unde s-o mai găsi „piatră acră" (alaun dublu de sodiu și potasiu) - era mai demult la orice drogherie și o foloseau bărbații pentru oprirea sângerărilor de la bărbierit. Și folosește un spray cu spumă de ras - ajută enorm!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Folosește o crema depilatoare pentru zona inghinala.

| CristianaMaria a răspuns:

Si mie imi era rusine.dar crede-ma, o singura data e suficient sa mergi si o sa te obisnuiesti.inainte imi era rusine, mi-a luat doi ani sa ma hotarasc sa ma duc dar cand imi tot spunea fata de acolo ca are sute de femei si nu are nicio treaba am incercat si eu si de atunci merg lunar si nu mai am nicio treaba.plus ca ceara rareste parul si te tine in jur de 2 luni curatabig grin. incearca treptat, incearca in fata, urmataorea sedinta mai jos, urmatoarea sedinta la marginile chilotului si tot asa.credema,la salon vin sute de femei.nimanui nu ii pasa ca vede inca una im plus:p (plus ca nu e ceva anormal in asta).asa ca fa-ti curaj! merita, e mai eficient si nici nu te ranesti.si lama iti indeseste parul si il aspreste groaznicc