Fetele nu simt nevoia de sex asa ca sexul opus, asta nu inteleg multi baieti, fetele cauta altceva nu doar sex, pentru ele sexul e ca respiratul il pot avea oricand dar pot profita de pe urma lui in interese materiale, reproducere ale speciei
N-ai tu treaba. O femeie daca este innebunita dupa un individ poate fi ala praf in pat, in momentul cand si-a bagat obiectul in ea de cateva ori, ea si-a dat drumul. Iar in tabarea cealalta, poate fi ala meserias cu obiectul lui, sa-i ciuruiasca vaginul ca mitraliera, sau sa-i faca piruete prin vagin iar ea tot sa nu fie stimulata. Cazul al 2-lea se intamplat cand o muiere accepta pe cineva cu care nu are chimie d-aia carnala, animalica, dar il tine alaturi pentru ca poate exploata alte chestii de la el, altceva decat sex, iar apoi tot ea sa se planga ca nu-i bun sexul si tot ea sa dea vina pe el, cand de fapt e vina ei: vina ei ca a acceptat astfel de om, vina ei ca exploateaza ceva si asteapta altceva. Singura prestatie proasta, e aia din capul muierii. Nu e vina lui ca dansa are materialul prost la creier.
Cele mai corecte si adevarate vorbe
Unora chiar nu le place dar e posibil sa-ti zica tie asta pentru ca nu le-ar place sexul... cu tine. Multora le place sexul, doar ca nu cu tine in mod special, asa ca-ti spun asta ca sa te descurajeze sa ceri.
Da. Am momente in care chiar nu am chef de sex. In general in apropierea menstruatiei.
Cred ca depinde de la persoana la persoana, am intalnit si baieti care se declarau neinteresati de sex.
Poate daca il faci tu sa para plictisitor. In general, ar trebui sa fie total invers.
Da, sexul este in mod normal ceva placut, dar sunt si persoane care poate nu au ajuns la o maturitate sexuala. Sexul e o arta iar fara a urma toate etapele poate fi incomod.
DenisukuDeniii întreabă:
carmenmihaela2016 întreabă: