Daca motivul despartirii nu a fost prea grav, este normal sa-i mai acorzi si a doua sansa, daca faptele au fost grave, atunci nu are sens, daca a gresit o data rau va mai repeta si a doua oara.
Daca il mai iubesti si daca acel baiat si-a cerut iertare, este bine sa ii dai si a 2 sansa
Cu totii mai gresim
In general merita sa ii dai a doua sansa, dar depinde de gravitatea faptei comise, sunt lucruri care se iarta dar nu se uita... Tu decizi ce e mai bine pentru tine.
Depinde si de prs care trebuie sa dea sansa... daca iubeste persoana respectiva, daca merita...
A doua sansa am acordat'o si as acorda'o intotdeauna. Dar o a treia niciodata, pentru ca, cum e vorba "numai un prost nu invata din greselile lui"
Depinde de situatie. Daca ii pare rau cu adevarat si nu va repeta ce a facut, daca il iubesti si stii ca si el te iubeste, e bine sa dai a doua sansa. Totusi sunt cateva lucruri peste care eu n-as putea sa trec si chiar daca mi-ar fi greu, probabil nu i-as da o a doua sansa.
Cu toti meritam a 2 a sansa eu am gresit nu prea grav dar am gresit... si acum regret enorm ce am facut as face orice sa am o sansa cat mai mica...pentru ca o iubesc din tot sufletul si mi-as da viata pentru. ea... SPER CA DUMNEZEU MA VA AJUTA INTR-UN FINAL MA SIMT MAI SINGUR CA NICIODATA
beausingurlamasamea întreabă: