Da, eu iti spun sa mai astepti pana ai 17, ani jumate... acum tu sti faci ce crezi
Virginitatea nu trebuie privita ca un lucru de care vrei sa scapi cat mai repede. gandeste-te bine ce, cu cine si cand vrei sa faci..sa nu ai regrete dupa aceea. parerea mea este ca esti in la o varsta prea frageda si ca ai destul timp. Daca faci sex sub presiunea unei persoane care vrea cu orice pret sa ajunga cu tine in pat mai bine nu o face. vei regreta dupa.
Daca te consideri matura si poti sa mergi mai departe dp o despartire nejustificata sau mai stiu eu ce complicatii, cred ca da...adica depinde de tine, degeaba iti spun eu ca nu daca tu simti ca a venit marea clipa!
nu uita de prezervativ!
Cand o sa intalnesti o persoana care o sa te iubesca si care sa te respecte, atunci poti sa faci acest lucru, cand o sa alegi acest moment trebuie sa fie ca vrei tu nu pentru ca vrea el.prima data o sa te marcheze deci incearca sa ai o amintire frumoasa cu prima data. oricum trebuie sa mai cresti sa te mai maturizezi un pic
Wow:O:O:O:o.Asa tarziu?:O:O:O:o deja esti fata batrana>:O la 12 ani e moda acum;. Asa ca fugi repede ca ramai in urma. Acum serios logic ca e devreme pentru ca pentru ca mai tarziu poti face cancer de col uterin, dar daca simti nevoia:*, simte-te bine.Succes si o noapte de neuitat:*
Tu ce crezi? E mai bine sa iti raspunde noi sau tu? Crezi ca esti pregatita? Crezi ca partenerul tau e pregatit? Daca da, atunci scucces
Nu este prea devreme... dar trebuie sa ti-o incepi cu cineva care chiar merita... un baiat de treaba ...nu genul de baiat smecher...care o sa-si bata joc de tine dupa.
Daca esti fata, este prea repede. La varsta asta, colul tau uterin e intr-un plin proces de maturizare care se face prin rotatie. Acum este foarte vulnerabila zona cea mai sensibila a colului, zona de debut a cancerelor de col uterin. Inceperea vietii sexuale inainte de 17 ani jumatate reprezinta principalul factor de risc pentru cancerul de col uterin si peste 90% din femeile care fac asta vor avea de-a lungul vietii cel putin leziuni precanceroase de col uterin.
Apoi gandeste-te ca dupa ineperea vietii sexuale, va trebui sa te duci regulat la ginecolog, la 6 luni daca incepi viata sexuala inainte de 18 ani, anual daca o incepi dupa 18 ani. Conform legii, minora poate fi consultata ginecologic doar cu acordul unui parinte sau utore, asa ca va trebui sa mergi cu unul dintre ecestia la medic.
Yo personal zic sa mai astepti sa iti traiesti adolescenta si mai ales sa te gandesti bine cand si cu cine iti vei pierde virginitatea.
Eu nu inteleg unde e graba... O sa ai toata viata timp de asta eu personal as mai astepta...
Si alegeti cu grije partenerul cu care iti vei incepe viata sexuala
Numai bine!
Da este prea repede si nu iti pierzi numai virginitatea ci si sanatatea.
Da, daca aveti mult timp de cand sunteti impreuna si daca il cunosti destul de bine. Daca nu, mai asteapta.
Depinde cu cine vrei sa ti-o pierzi... prietena mea sia pierduto tot la 16 da ma iubeste enorm si ea a insistat nu eu bineinteles ca si eu vroiam sa o fac cu ea si suntem impreuna de 8 luni... Parerea mea e ca e evreme da nah... depinde de uh
Cam da..ar fi recomandat sa va incepeti viata sexuala de la 17 ani in colo...
by daii
Daca te simti pregatita, atunci poti si nu e repede. Si nici daca te prinde "20 de ani" si inca esti nu esti ciudata (aviz celor care ne pun la zid!)
Nu ai specificat daca esti fata sau baiat! Daca esti baiat...numai pierde timpu ca pe urma fac amici misto de tine! Daca esti fata mai asteapta si tu macar pana la 17-18 ani
anonim_4396 întreabă: