| RAY a întrebat:

Oare exista fete fidele de care sa fi sigur ca nu te vor insela niciodata?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred, chiar si dacã stã cu tine tot are pe cine in backup.
Adicã daca vrea se desparte de tine si merge la celalalt, de aceasta este si friendzone, de aceea o fatã vorbeste cu mai multi.
O fata are minim 2 baieti in spate, esti tu ea si el, si el, si el etc laughing) trist dar adevarat

61 răspunsuri:
| RAY explică (pentru Vanishgold):

Sunt un baiat bun, am vrut sa imparatesc cu tine fericirea, dar tu mai pacalit

| Vanishgold a răspuns (pentru RAY):

Nu te-am pacalit laughing) nu am reactionat nici cum rolling on the floor

| RAY explică (pentru Supicadepui):

Dar tu crezi ca poti sta cu x o viata?

| BryBard a răspuns (pentru RAY):

Ce vorbesti am, se prelinge ca mercuru happy

| VibeTrix a răspuns:

Da

| Staind a răspuns:

Mai exista si oameni de treaba boss.

Răspuns utilizator avertizat

Smechero nu e frumos sa faci asa ceva, mai ales ca mi ai raspuns la intrebare, era un fel de invitatie

| Vanishgold a răspuns (pentru RAY):

Pe care nu o onorez laughing

| Supicadepui a răspuns (pentru RAY):

Da, dar dupa o anumita varsta, atunci cand poate o sa ma marit.

| RAY explică (pentru Staind):

De acord, dar vezi tu anumite credinte te apara de dezamagiri

Ce pisicuta rea esti, alta data nu ma provoca smechero

| tpu12121222 a răspuns:

Esti gagica? Fii barbat si asuma-ti si ca te-ar putea insela. A fi paranoic si a teroriza o fata cu ideea ca te-ar putea insela reprezinta o dezamagire pentru ea si pentru tine, iar tu pierzi sansa de a avea relatii frumoase si amintiri pe masura.

Te intreb altfel, intre a schimba zeci de fete, dar a nu fi inselat niciodata si intre a avea cateva relatii frumoase, in care sentimentele, respectul, increderea sa fie caramizi de baza, iar tu sa te bucuri de viata cu fiecare iubita, ce alegi?

Arata-i incredere, sustinere fiecarei fete cu care ai o relatie. Daca te va insela, fii un gentleman, sa simta ca pierde un om cu calitati si va regreta. Iar tu invata, daca va fi ceva de invatat din acea "tradare" si mergi mai departe cu capul sus, chiar daca doare in interior.

Mai degraba sa spuna:"am pierdut un om extraordinar", decat sa spuna:"am scapat de un paranoic".
Iar, in adolescenta e de asteptat sa inseli, fiindca descoperi america (lucruri noi), fiindca nu ai idee despre ce vrei, fiindca nu ai experienta in multe.

Si daca vei fi un paranoic blocat intr-o paradigma scurta, vei pierde frumusetile vietii.
Ai o viata, traieste-o din plin!

Fiind paranoic de a evita inselarile, poti spune ca eviti dezamagirile potentiale, ce ar putea fi cauzate de fete, insa, tu in fond, te dezamagesti pe tine, fiindca nu ai incredere in lucruri elementare.
Eviti dezamagirile lor prin a te dezamagi singur.

Asta vrei? Relaxeaza-te si bucura-te de viata. Atentie, asta nu inseamna sa dormi in post happy.

| Hammurabi a răspuns:

Man, hai să-ți răspund și eu la întrebare, cu toate că n-o să-ți placă.
Dacă cea de lângă mine e fidelă sau mă înșeală? Nu-mi pasă. Mi se rupe. Asta e strict treaba ei.
Eu stau lângă/cu ea pentru că apreciez anume lucruri la ea. Personalitate, caracter, sinceritate, bla, bla..etc. Și am pretenția să nu se schimbe după 1 lună, 3 luni, 3 ani sau 30 de ani. Reciproca e valabilă.
Pentru că omul se poate schimba în timp, sau nu. Dacă se schimbă și nu-mi mai place... pa. Am plecat. Pur și simplu, fără drame, fără lacrimi și alte aberații.
Înțelegi? Acum o iubesc pentru ceea ce e. Dacă nu mai e, cum să o mai iubesc? Eu nu pot să iubesc în virtutea inerției, nu pot să iubesc din obișnuință sau pentru că am fost împreună nu știu câți ani.
S-a gândit ea să se culce cu altul? Ok. Are libertate deplină. Eu am plecat.
Așa îmi place să o iau de la zero, că cred că o să-mi placă și la 70 de ani. laughing
Sunt recidivist. Mi s-a mai întâmplat.

| RAY explică (pentru Hammurabi):

Ai dreptate man,sunt pro gandire libera, sunt liber cugetator, desi nu am de ce sa nu-mi placa, explicatia ta este foarte buna, dai o sansa, asa fac si eu, dau o sansa e treaba ei ce face cu ea

| Staind a răspuns (pentru RAY):

Si tot acele credinte iti pot provoca o stare mizerabila continua

| FaraNumePls a răspuns:

Probabil. Nu sunt sigur.

| DeeDee817 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu e adevărat! Eu cum de nu vorbesc cu nici-un băiat ci nu am 2-3 "in spate"? Așa ca nu mai băgați pe toate in aceeași oala

| DeeDee817 a răspuns:

Da, exista! Wow...Trebuie sa cauți și sa ai răbdare! Ce ii adevărat ca putine mai sunt in ziua de azi. Eu am fost fidela și o sa fiu, pentru ca am fost înșelată și stiu cum e, și cei ce au fost in situația mea stiu. N-are rost sa înșeli, mi se pare cea mai mare prostie! Dacă nu mai vrei sa fi cu pers respectiva, spune-i! De aia ti-a dat Domnul gura!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru DeeDee817):

Bravo draga mea ai scãpat de toatã durerea de cap, ma si mirã cât mai suportã multe fete atâtia bãgãciosi care le sunã incontinuu.

| GoldenZenith a răspuns:

Daca stai bine și te gândești, nimeni nu este fidel in totalitate cuiva vreodată. Tot îți fuge mintea la prostii când vezi pe una/unul care arată f bine pe strada, mai flirtezi când ai ocazia și tot așa. Exista atât baieti, cât și fete fidele pentru că întotdeauna există și excepții de la regula. Nu este bine sa generalizam.

| RAY explică (pentru GoldenZenith):

Tu intr o relatie cum esti? fidela 100%?

| Ymela a răspuns (pentru RAY):

Aoleu Ray da ce ai starnit pe-aici?!laughing fii 100% sigur ca exista... daca vrei iti dau eu referinte cu dovezi. daca nu ai gasit pana acum nu inseamna ca nu sunt

| Ymela a răspuns (pentru Hammurabi):

Frumos raspuns.dar daca nu te va insela niciodata si esti sigur de asta atunci ce faci? tu ai zis ca nu te intereseaza daca te inseala; ca apreciezi la ea caracterul si latele; dar daca o iubesti sincer tot nu ti-ar mai pasa?!

| Hammurabi a răspuns (pentru Ymela):

E o ciudată contradicție în termeni. Dacă ajung să o iubesc cu adevărat, sincer și cu tot sufletul e pentru că am încredere în ea. Deci ideea că m-ar putea înșela e exclusă, în nici un caz nu va face parte din gândurile mele cotidiene.
Dacă prin absurd (sau nu laughing ) se va întâmpla totuși așa ceva, îmi fac frumos bagajul și plec. Nu ca gest de frondă, răzbunare sau altă idioțenie ci pur și simplu pentru că înseamnă că nu mai are nevoie de mine (nu-i mai sunt îndeajuns și nu mai are rost să continuăm o viață împreună). Eu voi fi liber să o iau de la capăt, iar ea va fi liberă să-și facă viața cum îi place. E destul de simplu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am aproape 18 ani... Si nu am avut primul sarut omule!

| RAY explică (pentru anonim_4396):

Ma astepti pe mine sau esti calugarita?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Dupa raspunsul tau imi dau seama ce badaran esti... Si da, te astept, in sicriu cand oi murii! Sa ne sarutam.

| Theo94 a răspuns:

O inseli si tu cand ai ocazia.

| NYK4u a răspuns:

Printr-un miracol chiar exista!