Buna!
Sigur ca exista si fete capabile sa iubeasca cu toata inima lor si care sa isi doreasca o relatie stabila.
Dar pentru a spera ca vei primi iubirea si devotamentul unui alt suflet trebuie sa fii acela care ofera inima lui fara sa astepte un raspuns in schimb. Tu indragosteste-te nebuneste de ea, iar sinceritatea ta (#suntsincer) ii va arata ca o iubesti la fel cat te iubeste si ea pe tine.
Sper ca te-am putut ajuta...
Salut! si eu imi puneam des aceasta intrebare! Eram plictisit de aceleasi curve, alea care aveau in cap numai distractie, discoteci si shopping iar cand era vorba sa isi faca o familie sau un viitor raspundeau: Vreau sa imi traiesc la maxim viata.Acum o luna, am cunoscut o femeie(e mai mare ca mine cu 10 ani) si am iesit, ne-am simtit bine pana ne-am indragostit 1 de altu! Acum suntem impreuna si ne simtim foarte bine..Concluzia e ca trebuie sa cauti, sa ai rabdare si sa speri ca vei gasi acea fata cu care sa te simti bine..ciao
Mereu e una care te place insa tu nu o bagi in seama pentru ca nu esti atras de ea.
In adolescenta putei spera la asa ceva. Acum esti major si trebuie sa accepti adevarul.
Daca nu te-ai mai gandi doar la sex, daca nu ai lua o fata care umbla din floare in floare tu stiind asta, probabil ai gasi ceea ce iti doresti.Va plangeti dar tot la pocnitori va uitati,pentru o luna in care sta cu tine,asta daca ai bani,poti pierde o fata serioasa fa un experiment, fa-te bolnav, suparat, sau nu stiu. ceva de rau, sa vezi cui ii pasa de tine si atunci iti dai seama si cum este fata
Eu nu ma gandesc doar la sex. Desi am doar 18 ani am avut relatii si de un an jumate'. De exemplu ultima mea prietena cu, care am stat 5 luni mi-a spus cand ne am combinat k este virgina si ca nu o sa facem sex si nu m a deranjat acest lucru si cat am stat cu ea nu am inselat o niciodata. ne am despartit din alte motive...
andreea3000ify întreabă:
CatalinCata întreabă:
AlexEjmecheru întreabă: