| HopeAndLove a întrebat:

Oare fac bine daca ma cuplez cu un alt baiat avand in vedere ca eu inca il plac pe fostul? baiatul acesta mi se pare dragut happy si ma gandeam ca poate ma va ajuta sa uit de fostul meu prieten ( primul ) la voi a functionat? :-s
dau funda!

Răspuns Câştigător
| Adda_5780 a răspuns:

Eu zic sa incerci pentru ca nu ai ce sa pierzi. asa poti mai usor sa nu te mai gadesti la fost pentru ca o sa fii ocupata cu altcineva. daca nu merge eu zic sa iti "blochezi "efectiv mintealaughing. nu e poate ca noi, fetele, sa suferim atata dupa candva care nu( ne mai) merita. succesbig hug si sper sa-l uiti daca asta vrei :]

7 răspunsuri:
| TitiDrLove a răspuns:

Face bine doar in cazul in care tu ai de cand sa ai si o relatie serioasa cu respectivul si sa nu iti bati joc de el sau sa te folosesti pur si simplu doar ca sa il uiti pe fostul... daca pui suflet si ai ganduri mari cu el o sa uiti si de fostul si o sa fie bine big grinDoar sa nu il faci pe asta asa sufere...

| Honeybunny a răspuns:

La mine nu a functionat niciodata, eu personal daca plac pe cineva mi'e imposibils a fiu cu altcineva.DAR cunosc persoane la care a mers si care chiar erau ftft indragostite de o persoana care nu le impartasea sentimentele si s'au combinat cu cineva numai asa sa "uite" si acum sunt fericiti.deci depindebatting eyelashes ai grija doar sa nu il faci pe noul baiat sa sufere in caz ca te razgandesti, succeshappy

| necunoscut22 a răspuns:

Buna,sfatul meu este sa te impaci cu fostul prieten pentru ca dupa un timp iti vei da seama de greseala ce ai facut-o si baiatul cu care te-ai cuplat o sa ia in serios relatia voastra si poate o sa se indrgosteasca de tine si tu no sa simti nimic pentru el si tu il vei dezamagi asa ca mai bine impacate cu fostul prieten pe el ai zis kal placi nu pe actualul si fa ceti spune inima adica impacate cu fostul daca mai ti la el si nu v-ati despartit din nentelegere sau tea inselat.

| yonutzmircea18 a răspuns:

Cred ca te va ajuta

| yonutzmircea18 a răspuns:

Cred ca te va ajuta sa uiti de el

| airam_4318 a răspuns:

Nu vei reusi sa il uiti pe fostul cuplandu-te cu altul.iti vei face rau singura. daca simti ceva pentru baiatul respectiv,merita sa incerci, dar daca il vrei numai pentru a te ajuta sa il uiti pe fostul tau iubit, mai bine asteapta sa treaca de la sine si apoi cauta pe cineva care sa te faca fericita!

| Daarriiana a răspuns:

Pai faci bine credd eu ca mi se intimpla la fel asa il poti uita caci iti va atrage atenia el