| RAY a întrebat:

Oare fetele stau cu un baiat doar din interes? se foloseste de el pana are ce isi doreste apoi fuge la altul?

Răspuns Câştigător
| BlackRose03 a răspuns:

Asa sunt majoritatea fetelor din ziua de azi.Si nu poti schimba nimic... daca o femeie nu sta cu un barbat pentru bani, sigur o va face pentru fizic si popularitate.Nu toate sunt astfel, dar ff rar mai gasesti o fata in ziua de azi careia sa nu-i pese de fizic, bani, stil vestimentar sau popularitate in cautarea sufletului pereche.Si cand o gasesti va zbura precum o randunica la mii de km distanta.

33 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Care e diferenta dintre o fata care sta cu un barbat din interes sexual, una care sta cu un barbat din interes carnal (sex) si una care sta cu un barbat din interes emotional? De ce o femeie care sta cu un barbat pentru bani e profitoare si una care sta pentru suport emotional e devotata? Nu toate sunt motivate de interes?

Nu ma intelegeti gresit, eu nu zic sa nu aruncam vina pe materialiste, eu zic sa blamam toate femeile in aceeasi masura, sa le luam toate drepturile, in special dreptul la opinie, si sa le dam in folosinta cum au fost ele menite, pentru nascut baietei. Fetite, putem pastra una din cinci.

| Frumusachi_Cristina_1997 a răspuns:

Unele fete, dar nu toate

| Geo1609 a răspuns:

Da.
inca nu am avut prietena sad. dar am colegi care au patit