| RAY a întrebat:

Oare functioneaza o relatie in care parteneri mai mult se cearta? pe chesti banale mai toata ziua, adica sunt momente de calmare apoi o furtuna fara sfrasit

Răspuns Câştigător
| gemeni6226 a răspuns:

Pai asta nu ai scris ca ai o relatie virtuala.Am crezut ca va intilnitit zilnic si va tineti de mina.Dar asa virtual chiar ca e aiurea.

15 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Nu prea, daca fata este o cicalitoare innascuta e de preferat evitarea relatiei cu aceasta

| RAY explică (pentru VerginicăVacăGrasă):

De fapt e nervoasa tot timpul

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru RAY):

Atunci are o problema la bibilica, baiatul trebuie sa se retraga elegant din relatie si sa isi vada de viata, doar nu va dori sa petreaca toata viata cu o crizata

Are momente cand e diferita,sincera, momente cand e nervoasa din nimic, motive stupide, asta e mergem inainte, tie cum isi merge?

| gemeni6226 a răspuns (pentru RAY):

Daca e nervoasa tot timpul inseamna ca te place dar tu nu ii oferi ceva ceea ce ea ii e rusine sa zica dar ar dori sa ghicesti tu ce si-ar dori.Ar fi foarte bine daca i-ai zice:te rog fi sincera ce iti doresti si eu nu iti ofer? Trebuie sa iti zica foarte clar ce vrea de la tine pentru ca e clar ca vrea ceva ce nu obtine si de aceea e nervoasa.Trebuie lamurit acest lucru altfel in mod sigur va interveni o ruptura. Daca nu pui tu capat o sa puna ea cind nici n u te astepti.

| RAY explică (pentru gemeni6226):

Adevarul e ca stiu cum sa o enervez dar se enerveaza repede, bine nu am cum sa am o relatie distanta doar am conservat prin sms atat nici nu am vorbit la telefon, eu nu-mi doresc asa ceva ca m-am saturat de relatii virtuale

Am cunoscut-o aici, daca era real era altceva, stiu ca e aiurea de asta o las si balta m-am saturat de pierdut timpul aiurea facandumi iluzi deserte etc

Multumesc de raspuns chiar m-ai ajutat

Ma bucurhappyam un baiat de 22 de ani se framinta si el destul pe tema dragostei dar ii e rusine sa-mi ceara sfatul.Dar are o sora(fata mea)de 25 de ani de la ea cere citeodata sfaturi.

Merge bine, aseara am baut de m-am facut manga

Eu comunic cu mama mea mereu, pacat ca tu care ai exprienta ai putea da multe sfaturii

Un alfa se si imbata cateodata dar nu mereu nu face din asta un obicei ai grija

Nu doar in weekend

Pai asta nu ai scris ca ai o relatie virtuala.Am crezut ca va intilnitit zilnic si va tineti de mina.Dar asa virtual chiar ca e aiurea.

| sofisis a răspuns:

O relatie nu functioneaza virtual. DE PRINCIPIU. Daca pe langa asta, mai intervin si certuri...e clar ca e degeaba.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe dracu. uitate la toate "relatiile" de 14-18 ani aici pe TPU si ai sa vezi cum nu tin nici 2 luni, sau daca tin un an, 11 luni din 12 s-au certat incontinuu. rahat de relatie mai e si aia