| zhady a întrebat:

Oare ii place de mine?

Vorbesc cu o fata pe messenger de aproape 1 an de zile. Ea este din alt oras, astfel incat nu i-am zis ca-mi place de ea, intrucat imi este frica sa nu stric realatia de amicitie. Vorbim in fiecare zi si ne vedem si al webcam, noaptea am observat ca dupa ce ne luam la revedere se pune pe invisible sa vada daca mai stau pe mess in continuare. Daca ies de pe mess dupa 3 minute sa zicem, iese si ea in acelasi moment, am observat asta de mai multe ori, astfel am ajuns la concluzia ca ma urmareste.

Ce credeti ii place de mine?

Răspuns Câştigător
| Liviucu a răspuns:

Iti dai seama ca daca ii zici ca iti place de ea si tu spui ca ti-e frica ca o sa reactioneze urat, deja eu nu mai pot sa am idei prea bune despre ea. Tie nu iti trebuie o fitoasa si o fata plina de ea care vai de mine si de mine, se supara din orice cuvant iesit pe taste. Tie iti trebuie o fata glumeata, o scumpa care sa te asculte oricand si mai ales sa o intereseze partea ta sentimentala pentru ca daca esti baiat si vorbiti de un an, fii sigur ca doar asta o intereseaza la tine nicidecum cu ce te-ai imbracat ieri la scoala.
Asa ca fa-ti curaj si spune-i ce simti pentru ea dar mai ales pune piciorul in prag si propune-i sa va vedeti pentru ca o sa treaca timpul si o sa ti-o fure altul din orasul ei. Si orice relatie pe internet se opreste la un moment dat din felurite motive. Dar oricum cred cu tarie ca simti nevoia sa o imbratisezi si sa o saruti nu e asa? Si-atunci ce mai stai fratioare?

Baftaaa!

10 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Cred ca te place

| hunterpainting a răspuns:

Daca nu ii placea de tine nu mai vorbea pe mess cu tine si nu iti mai dadea web.

| RetardedRacoons a răspuns:

Deci in timp ce o stalkuiai ai ajuns la concluzia ca te stalkuieste si ea?

| zhady explică (pentru RetardedRacoons):

Cam asa ceva, insa slatkuirea mea a fost la nivel mult mai mic ( doar am verificat daca sta pe invisible) pe cand ea statea pe invisible sa vada cand ies de pe mess'.

| RetardedRacoons a răspuns (pentru zhady):

Pai si ce mai astepti fratele meu alb? Strange bani de bilet!
Am avut multe tovarase d-astea d-a lungul anilor, nu stici nici-o amicitie daca-i zici ca ai vrea sa o cunosti fata-n fata. Daca astepti prea mult totusi ea s-ar putea sa-si gaseasca alta ocupatie sau pe cineva care sa o tina ocupata si pierzi.

Amandoi am declarat deja faptul ca am dori sa ne intalnim, insa nu am vorbit sentimentele care ne imping sa facem asta.

| RetardedRacoons a răspuns (pentru zhady):

Pai nici nu trebuie, ai o varsta, lucrurile astea se subanteleg ce naiba.

Adevarat, mersi pentru feedback.

| Eedytso a răspuns:

Man pai daca te intelegi cu ea asta e bine, pai sincer vezi si tu daca ii place de tine adica daca e interesata de tine. vezi cum reactioneaza la glume. etc iar daca ai ocazia sa te duci in oras la ea poti sa ii propui sa iesiti la o caffe suc sau sa va cunoaste-ti mai bine. thinking acum vezi si tu. big grin

Răspuns utilizator avertizat